Her şey Ali Koç-Emre Belözoğlu zirvesiyle başlayacak

29.07.2020 - 15:03 | Son Güncellenme: 29.07.2020 - 15:08

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu futbola devam edecek mi? Başkan Ali Koç, Emre Belözoğlu ile bu konu hakkında bir görüşme yaptı mı? Ne zaman yapacak? İşte detaylar...

Her şey Ali Koç-Emre Belözoğlu zirvesiyle başlayacak

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçıyla futbol yaşamına veda etmesine karşın yine de Emre Belözoğlu açık kapı bırakmıştı. Emre Belözoğlu futbolu çok sevdiğini annesinin sahaları bırakmasından dolayı ağladığını ve belki de futbol hayatındaki son maçını oynadığını açıklamıştı. 40 yaşındaki yıldızın bu açıklamaları çok konuşulurken futbola devam etme ihtimali üzerinde duruldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da daha önce Emre'nin sportif olarak sarı lacivertli kulüpte sportif bir görev alacağını ve görev tanımının sezon sonunda karara bağlanacağını dile getirimişti.

Ajansspor olarak ulaştığımız bilgilere göre Emre Belözoğlu'nun futbola devam etmesi gündeme geldi. Yıldız futbolcu kesin kararını vermedi. Emre Belözoğlu için 3 ihtimal bulunuyor. 1 yıl daha futbola devam etmesi, sportif direktör olarak göreve başlaması ya da sportif direktör ve oyuncu görevini birlikte yürütmesi olaslıklar dahilinde yer alıyor.

Başkan Ali Koç ile Emre Belözoğlu arasında önümüzdeki günler görüşme gerçekleştirilecek. Zirvede Emre'nin durumu netliğe kavuşturulacak ve sarı lacivertlilerin yeni sezonda idari kadrosu da belirlenecek.

Görüşmeden sonra Emre Belözoğlu'nun netleşen görevi kamuoyuna duyurulacak. 40 yaşındaki futbol adamı sportif direktörlük koltuğuna oturuduğu andan itibaren transferler ve a takım ile ilgili geniş yetkilere sahip olacak.

Takımın yeni yapılanması yeni teknik direktör Erol Bulut, sportif direktör Emre Belözoğlu ve Başkan Ali Koç koordinasyonunda gerçekleştirilecek.

 

Emre Belözoğlu sportif direktör olarak da yardımcısına kendi karar verecek. 40 yaşındaki yıldızın Kasımpaşa'da görev yapan Serkan Reçber adaylar arasında bulunuyor. Emre'nin Reçber dışında başkan isimler ile de temaslarda bulunacağı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler