"Her şey Arda'nın elinde"

07.08.2020 - 21:25 | Son Güncellenme: 07.08.2020 - 21:26

Konyaspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, yeşil beyazlı takımın transfere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Konyaspor'un deneyimli teknik direktörü Bülent Korkmaz TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Kulübün transfere ihtiyacı olduğunu söyleyen Korkmaz, "Transfer konularını başkan konuşacaktır. Sezon bitimi ile başkanlık seçimi vardı. Başkan bırakırsa benim de bırakmam çok normaldi. Belki gelecek başkan benimle çalışmak istemeyebilirdi. Kulübü düşünerek bunu yapma zorunluluğu vardı. Şimdi başkanımıza da hayırlı olsun. Çok düzgün ve dürüst bir insan. Elinden geleni yapıyor" şeklinde konuştu.

"Transfer olacak"

Konya'nın bir futbol şehri olduğunu ifade eden söyleyen Korkmaz, "Konya şehir ve takımıyla futbol şehri. Burada 10 sene oynayan oyuncular var. Kalabilir oyuncu aslında. Hedeflere ulaşmış bir takım. Kupa kazanmış bir şehir. Tekrar olabilir. Oyuncunun uzun süre oynayabileceği bir kulüp. Tabii ki muhakkak transfer olacak. Olmak zorunda zaten" dedi.

"Her şey Arda'nın elinde"

Arda Turan'ın Galatasaray'a transferini değerlendiren deneyimli teknik adam, "Yetenek, hiçbir zaman kaybolmaz. En önemlisi psikolojik ve zihinsel anlamda hazırlanmak, her şey Arda'nın elinde" ifadelerini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler