"Her şey benimle başlar" dedi! Metamorfoz...

Cüneyt Muharremoğlu
29.12.2022 - 12:58 | Son Güncellenme: 29.12.2022 - 13:10

Ülkesinin popüler sporcuları arasında olan Brezilyalı voleybolcu Carol Gattaz'ın, yazar Wandy Luz'un 'Metamorfoz geri döndürülemez' kitabından alıntı yaparak paylaştığı poz tartışma yarattı.

"Her şey benimle başlar" dedi! Metamorfoz...

AJANSSPOR HABER

41 yaşındaki Brezilyalı voleybolcu Carol Gattaz, ülkesinin sevilen sporcular arasında yer alıyor. Brezilya Milli Takımı ile sayısız başarıya imza atan orta oyuncusu yaptığı paylaşımlarla ülkesinde tartışma yaratıyor.

Çıplak pozunu paylaştı

Gattaz, bir şelalenin önde çekilmiş çekilmiş çıplak otururken bir fotoğrafını paylaştı.1 metre 92 santimlik oyuncu, fotoğrafıyla birlikte Wandy Luz'dan bir alıntı yaptı.

"Öncelik kendimi tanımak"

"Wandy Luz'dan mükemmel metin" paylaşımı yapan Gattaz, "Öncelik kendimi tanımak, kendimi iyileştirmek, kendimi sevmek, ufkumu genişletmek, maneviyatımla bağlarımı güçlendirmek, kendim için daha iyi ve daha iyi olmak için kapasitemi ve becerilerimi keşfetmek" dedi. 

İlgini Çekebilir
İşte Icardi'nin yeni sevgilisi!
Habere Git

"Değişim benimle başlar"

Brezilyalı voleybolcu paylaşımına şöyle devam etti: "Başkaları ve dünya için daha iyi olmanın tek yolu bu. Ne de olsa burada ancak içimden taşanları sunabiliyorum. Her şey benimle başlar. Barış benimle başlar. Değişim benimle başlar. Bu yüzden, evrime olan bağlılığımı bencillik olarak adlandırmayın, çünkü inanın bana, bunu kendim için yaptığımda çevremdeki herkes için de yapıyorum. Ve özellikle beni sevenler için."

Carol Gattaz kimdir?  

Asıl adı Caroline de Oliveira Saad Gattaz olan sporcu, 27 Temmuz 1981 doğumlu. 14 yaşında Rio Preto Automóvel Clube’de voleybola başladı, Brezilya Milli Takımı ile 2004,2005, 2006 ve 2009'da şampiyonluk yaşadı. Halen Brezilya süper lig takımlarından Rexona/Ades'te forma giyiyor.

Wandy Luz kimdir?

Carol Gattaz'ın alıntı yaptığı Wandy Luz, sosyal medyadan yaptığı kısa ve özlü yazı paylaşımlarıyla tanınıyor.   2017 yılında Instagram'dan ilham verici sözler paylaşmaya başladı. Kısa sürede takipçi sayısı 1 milyonu geçti.

İlgini Çekebilir
Basketboldan Survivor'a bir transfer daha!
Habere Git

Özlü sözler kitap oldu: 'Metamorfoz geri döndürülemez' 

Yazdığı özlü sözler ve artan popülerliği nedeniyle paylaştığı yazıların kitap olması teklifi aldı. 'Metamorfoz geri döndürülemez' kitabı bu yılın haziran ayında piyasaya sürüldü. Luz, "Yazmak benim için doğal bir şey.  İnsanlara bu kadar dokunması beni şaşırtıyor" diyor.

Metamorfoz nedir?

Metaformoz kelimesi Türk Dil Kurumu sözlüğünde "başkalaşma" karşılığını buluyor. Metaformoz canlılarda oluyor ve yaşanan gelişmelerin biyoljik olarak ortaya çıkması durumunda kullanılıyor. Mesela tırtılın kelebek olması durumuna metamorfoz deniliyor.

Senin için hazırladığımız haberler