"Her şeyi Fatih Terim'den bekliyorlar, kriz yönetemiyorlar"

02.11.2020 - 11:04 | Son Güncellenme: 02.11.2020 - 11:07

Galatasaray'ın eski kalecilerinden Kerem İnan, sarı-kırmızılıların Fatih Öztürk transferinde doğru bir karar vermediğini düşünüyor. İnan, Feghouli ve Belhanda kriziyle ilgili olarak ise "Yönetim her şeyi Fatih Terim'den bekliyor. Krizi yönetemiyorlar" dedi. İşte detaylar...

"Her şeyi Fatih Terim'den bekliyorlar, kriz yönetemiyorlar"

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, geçen sezon Çaykur Rizespor ile oynanan maçta sakatlanmış ve başarılı kalecinin ayağı kırılmıştı. Bu sezon Fatih Öztürk transferi yapıldı ancak; tecrübeli eldivenin performansı eleştiriliyor. Galatasaray’ın eski kalecisi Kerem İnan’dan Fatih Öztürk transferiyle ilgili bir eleştiri geldi. İnan, Öztürk transferinin yanlış bir transfer olduğu görüşünde.

Kerem İnan’dan kaleci eleştirisi

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Kerem İnan, Galatasaray’ın sadece sadece Muslera’ya bel bağlayarak doğru bir karar vermediği görüşünde.

“Muslera’nın alternatifi daha önceden oluşturulmalıydı”

Kerem İnan, ”Fatih Öztürk transferi yanlış bir transferdi. Doğru bir tercih değildi. Hatalı goller yiyor. Galatasaray kalesinde oynamak kolay değil. Muslera’ya Galatasaray çok fazla bel bağladı. Sakatlık sonrası alternatif yaratılamadı. Bu alternatif daha önceden yapılmalıydı. Bir sakatlık işleri bozdu” ifadelerini kullandı.

“Her şeyi Fatih Terim’den bekliyorlar, krizi yönetemiyorlar”

Öte yandan Kerem İnan, yönetimin her şeyi Fatih Terim’den beklediğini ve Cengiz yönetiminin krizleri doğru yönetemediğini belirtti.

Galatasaray’ın eski kalecisi, ”Belhanda ve Feghouli daha önce halledilebilirdi. Maaşlarının yüksek olduğunda konuşuyorsunuz. Zaten kadro sıkıntılı. Başkanın açıklamaları krizin doğru yönetilemediğini gösteriyor. Her şeyi Fatih Terim’den bekliyorlar. Oyuncuları taraftarın önüne atmak doğru bir strateji değil" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler