"Her Türk çocuğu gibi hayallerimi gerçekleştirdim"

08.10.2020 - 00:06 | Son Güncellenme: 08.10.2020 - 00:06

Son dakika haberi... Milli formayla ilk golünü atan Efecan Karaca, Türkiye'nin Almanya ile 3-3 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalar yaptı. Peki Efecan Karaca ne dedi? İşte detaylar...

"Her Türk çocuğu gibi hayallerimi gerçekleştirdim"

AJANSSPOR - HABER

Milli takım forması altında ilk golünü atan Efecan Karaca, 3-3 sona eren Almanya - Türkiye maçının ardından düşncelerini dile getirdi.

 

Yayıncı kuruluşa açıklama yapan Efecan, "Almanya gibi güçlü bir rakibe oynadık. Biz de çok güçlüyüz. Neler yapabileceğimizi önceden gösterdik. Bugün iyi sınav oldu. Bence maçın hakkı da beraberlikti. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim" dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş'e teşekkür eden Efecan Karaca, "Hocama da bana şans verdiği için teşekkür ederim. Milli takım ile üçüncü, ilk 11'de ikinci maçımdı. Ay-yıldızlı formayla ilk golümdü, her Türk çocuğu gibi hayallerimi gerçekleştirdim" ifadesini kullandı.

Efecan son olarak Uluslar Ligi maçlarıyla ilgili, "Bir an önce Rusya ve Sırbistan maçlarına hazırlanacağız. Bugün de iyi bir sınav verdik. Kendimizi denedik. İnşallah Rusya maçında hazır olup onları yenmek istiyoruz" diye konuştu.

Başarılı futbolcu, Türkiye'nin Almanya ile deplasmanda 3-3 berabere kaldığı maçın 67. dakikasında attığı golle skoru 2-2'ye getirirken, milli takım formasıyla ilk kez ağları havalandırdı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler