Hercai 48. bölüm izle

20.11.2020 - 15:34 | Son Güncellenme: 20.11.2020 - 15:50

ATV'nin dizisi olan Hercai, reytinglerde birinci sırayı aldı bırakmıyor. Dizinin yayınlanması ile birlikte bazı izleyiciler ilk bölümleri izlemek için araştırma yapıyor. Hercai 48. bölüm izle, youtube Hercai 48. bölüm izle gibi araştırmalar yapmaya devam ediyorlar. Peki nasıl izlerim? İşte yeni trend olan dizi hakkında tüm detaylar... Oyuncu kadrosunda kimler var, son bölümde neler oldu, son bölüm özeti ve replikleri izle! Tüm detaylar haberimizde...

Hercai 48. bölüm izle

VİDEO BÖLÜM İZLE | HERCAİ DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI HABERİMİZE EKLENDİ. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN HABERE DEVAM EDİNİZ.

 

Dizinin konusu nedir?

Hercai dizisinin konusu intikamdan doğan imkânsız bir aşkın hikâyesini anlatıyor. Mardin Midyat'ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren iki aile arasındaki intikam ateşine nispeten doğan ve ateşiyle herkesi kasıp kavuracak bir aşk hikâyesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek?  Aslanbey ailesinin veliahtı olan, Mardin Midyat’a İstanbul’dan bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu’na ortaklıktan fazlasını teklif eder, büyük torunu Reyyan’ı da kendisine eş olarak ister. Ancak, Midyat’ın en güçlü aile reisi Nasuh Şadoğlu’nun hiçbir şeyden habersiz olarak çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır. Ona torunu Reyhan’ı verecektir ama istediği torunu değil Nasuh, Miran’ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran’ın planlarından habersizdir. İki erkek arasındaki anlaşma her iki aile tarafından da merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren’in hayatını derinden etkileyecektir. Hercai ilk bölümünden itibaren, ilk görüşte aşk ile büyük bir sınava tanıklık edecek.

 

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Akın Akınözü – Miran Aslanbey

Ebru Şahin – Reyyan Şadoğlu

Gülçin Santırcıoğlu – Sultan Aslanbey

Macit Sonkan – Nasuh Şadoğlu 

Oya Unustası – Gönül Aslanbey 

İlay Erkök – Yaren Şadoğlu

Tansu Taşanlar – Azad Şadoğlu

Serhat Tutumluer – Hazar Şadoğlu

Ayda Aksel – Azize Aslanbey

Ebrar Demirbilek – Gül Şadoğlu

Gülçin Hatıhan – Handan Şadoğlu

Güneş Hayat – Esma

Feride Çetin – Reyyanın annesi Zehra

Serdar Özer – Cihan Şadoğlu

Aydan Burhan – Hanife

İnci Şen – Nigar

Aslı Samat – Melike

Cahit Gök – Fırat Demiralp

Senin için hazırladığımız haberler