Porto'lu Pepe'nin hakemden saklamaya çalıştığı obje Portekiz gündeminde

15.02.2022 - 11:27 | Son Güncellenme: 15.02.2022 - 12:10

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pepe'nin, Sporting ile oynanan olaylı maçta hakemden saklamaya çalıştığı obje Portekiz basınında gündem oldu. İşte detaylar...

Porto'lu Pepe'nin hakemden saklamaya çalıştığı obje Portekiz gündeminde

Dev maçta 4 futbolcuya kırmızı kart çıktı

Portekiz Ligi'nin 22. haftasında lider Porto ile ikinci Sporting Lizbon arasındaki karşılaşma 2-2 berabere bitmiş ancak maçın sonunda çıkan olaylarda hakem 4 futbolcuyu kırmızı kartla oyundan atmıştı. O isimlerden biri de Porto'nun kaptanı eski Beşiktaşlı futbolcu Pepe'ydi.

Ancak 38 yaşındaki futbolcunun gündem olmasının sebebi yediği kırmızı kart değil, maçın 44. dakikasında hakemden sakladığı objeydi.

Pepe, Sporting maçında hakemden ne sakladı?

Ntv Spor'un haberine maçın 44. dakikasında Sporting ceza alanına giden Pepe tribünlerden atılan bir nesneyi aldı ancak kimseye göstermemeye gayret etti. Sportingli futbolcular Pepe'nin etrafını sararken küçük çaplı bir arbede yaşandı ve o olaylar sırasında Sporting oyuncusu Ricardo Esgaio da sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Porto - Sporting Lizbon maçında büyük kavga! Pepe fitili ateşledi, 5 kırmızı kart çıktı
Habere Git

Hakemden mermi sakladı iddiası

A Bola gazetesinin haberine göre Pepe yerde bir mermi buldu. Ancak deneyimli futbolcu bulduğu mermiyi hakemden gizlemek istedi.

Durumdan şüphelenen Sporting oyuncuları Pepe'ye baskı uyguladı ve elindekini hakeme göstermesi için diretti. Haberde Sporting oyuncularının endişesinden de söz edildi.

Sporting cephesi bu durumun aydınlatılmasını ve o anların hakem raporunda yer almasını istiyor.

Porto 60 puanla lider

22. haftası geride kalan Portekiz Ligi'nde Porto 60 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Sporting Lizbon ise 54 puanla ikinci sırada yer alırken, 50 puanlı Benfica bu iki takımı takip ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler