Herkes konuştu, o sustu!

27.01.2020 - 14:47 | Son Güncellenme: 27.01.2020 - 11:59

Herkes konuştu, o sustu!

Galatasaray'da yönetim ile Fatih Terim arasındaki Arda Turan krizi, cuma günkü basın toplantısıyla birlikte zirve yapmış, deneyimli teknik adam 19:05'te attığı tweetle görevinin başında olduğu mesajını vermişti. Bu süreçte Mustafa Cengiz, Fatih Terim, Yusuf Günay ve hatta Arda Turan konuyla ilgili düşüncelerini kamuoyu önünde dile getirirken Abdurrahim Albayrak'ın sessiz kalması dikkat çekti.

Galatasaray'da Arda Turan kaosu devam ediyor. Başkan Mustafa Cengiz cuma günü Fatih Terim'in sözlerine cevap verirken Terim de aynı gün attığı tweetle yönetime mesaj göndermişti.

Bu süreçte Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in açıklamaları yakından takip edildi. Yöneticilerden Yusuf Günay da Arda Turan transferiyle ilgili iki kez açıklamada bulundu.

İlk olarak Aralık 2019'da konuşan Günay, "Arda konusunda bize intikal eden herhangi bir şey yok. Henüz çok erken. Ligin ilk yarısı sona erdiğinde bu konuları gündemimize alacağız, değerlendireceğiz" ifadelerini kullanmıştı. 

Daha sonra 15 Ocak'ta konuyla ilgili gelen soruya Günay şu cevabı vermişti: "Sayın başkanım bu konuda açıklama yaptı, onun üzerine bir gelişme yok. Yeni gelişme olmadı."

Cuma günkü basın toplantısına Mustafa Cengiz ve Yusuf Günay'la birlikte katılan Abdurrahim Albayrak ise bu süreçte konuşmamayı tercih etti. 

Deneyimli yönetici basınla bir araya gelmekten kaçınırken, sadece Divan Kurulu ile Onyekuru ve Sekidika'nın imzalarında açıklamalarda bulundu.

En son ne zaman konuşmuştu?

Albayrak en son 25 Mayıs 2019'da CNN Türk'te katıldığı bir yayında Arda Turan'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili konuşmuş ve "Benim bilgim dahilinde bir şey yok. Hocam da bir şey söylemedi. Şu anda Başakşehir ve Barcelona'nın futbolcusu. Transferler tamamen hocanın talebi doğrultusunda yapılır" demişti. 

Konyaspor maçı sonrası da ilginç bir olay yaşandı. Maçın ardından takım otobüsüne binmeyen Fatih Terim, Albayrak'ın özel aracıyla stattan ayrıldı. Konya'ya giden kafilede Mustafa Cengiz ve Yusuf Günay yer almıyordu.

Albayrak'ın bu sessiz tavrı Arda Turan konusunda Mustafa Cengiz ve Yusuf Günay'la fikir ayrılığı yaşadığı şeklinde yorumlanıyor.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler