Herkes Lionel Messi olayını konuşuyor! "Beni öldürmek istedi"

Orhan Gülek
20.06.2022 - 22:50 | Son Güncellenme: 20.06.2022 - 23:04

Lionel Messi ve Leandro Paredes arasındaki tartışma dünya basınında olay oldu. Paredes'in Lionel Messi'yle ilgili itirafı manşetleri süsledi. İşte detaylar...

Herkes Lionel Messi olayını konuşuyor! "Beni öldürmek istedi"

AJANSSPOR - HABER

Lionel Messi ile ile ilgili takım arkadaşı Leandro Paredes'ten gündemi sarsan bir itiraf geldi. Paredes, Messi ile yaşadığı bir tartışma sonucu, dünya süper starının kendisini öldürmeye çalıştığını söyledi.

Messi deliye dönmüş

Aksam.com.tr'nin Caja Negra'dan aktardığı röportajda, Leandro Paredes, Lionel Messi'nin bir Şampiyonlar Ligi maçı sonrası çileden çıktığını ve kendisini öldürmeye kalkıştığını belirtti.

Arjantinli futbolcu, 34 yaşındaki süper starla yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı:

"Beni öldürmek istedi"

"Takım arkadaşlarıma bir yorum yaptım ve Messi beni duydu, çok kızdı ve gerçekten sinirlendi. Beni mahvetmek istedi, oldukça kötüydü. Beni öldürmek istedi, ben ise sadece eve gitmek istedim."

İlgini Çekebilir
Maradona'dan sonra Messi de Finalissima'yı aldı!
Habere Git

Messi, kin beslememiş

Leandro Paredes röportajın devamında hem PSG hem de Arjantin Milli Takımı'nda da beraber forma giydiği Lionel Messi'nin bu olay sonrası kendisine kin beslemediğini ve milli takıma bu tartışmanın yansımadığını ifade etti:

"Konuşuyoruz ve gülüyoruz"

"Bana nasıl bir insan olduğunu gösterdi. İlişkimiz kaldığı yerden devam etti. Şimdi konu açıldığında bunun hakkında konuşuyoruz ve gülüyoruz, fakat o zaman gerçekten çok kızmıştı, beni öldürmek istemişti!"

Senin için hazırladığımız haberler