Beşiktaş altyapısının son armağanı: Emre Bilgin

17.05.2022 - 10:04 | Son Güncellenme: 17.05.2022 - 14:17

Beşiktaş'ın altyapıdan yetişen 18 yaşındaki kalecisi Emre Bilgin, Göztepe maçında yaptığı 7 kurtarışla gelecek için siyah beyazlılara büyük umut verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş altyapısının son armağanı: Emre Bilgin

Türk futbolunun mali açıdan zor günler yaşadığı bu dönemde Beşiktaş, sahneye çıkardığı gençleriyle ses getiriyor. Geçen sezon Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz, bu sezon Serdar Saatçı ve Emirhan İlkhan performansıyla yankı uyandırırken, siyah beyazlılarda bu isimlere bir de 18 yaşındaki Emre Bilgin eklendi. 

Emre Bilgin, Göztepe maçının kahramanı oldu

Ersin ve Mert Günok’un sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Hatay maçının ardından Göztepe önünde de kaleyi koruyan Emre, 7 kurtarışla 9 kişi kalan takımının 2-0’lık galibiyetinde başrol oynadı.

Beşiktaş kaleci sıkıntısı yaşamayacak

Adeta ‘futbolcu fabrikası’na dönüşen siyah beyazlı kulübün altyapısından yetişen 18 yaşındaki Emre Bilgin, Göztepe maçında 7 kurtarışla sezonun rekorunu kırarken, Ersin Destanoğlu’nun olası bir Avrupa’ya transferi durumunda Beşiktaş’ın kaleci sıkıntısı yaşamayacağını gösterdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ı yalnız bıraktı, Juventus maçına koştu!
Habere Git

20 top karşılığında transfer edilmişti

Hürriyet'te yer alan habere göre; 2014 yılında Çorlu’da yapılan seçmelerde beğenilen ve filiz lisansı Bayrampaşa Demirspor’dan 20 top karşılığında alınan Emre Bilgin, daha önce alt yaş milli takımlarda da 19 kez forma giydi. 2023’te bitecek sözleşmesini uzatmak isteyen siyah beyazlılar, Ersin Destanoğlu’nun Avrupa’ya transferi durumunda formayı Emre Bilgin’e emanet etmeyi düşünüyor.

Genç yetenekler için kritik yıl 2023

Beşiktaş yönetimi birçok genç oyuncusuyla sözleşme uzatmak isterken, 5.5 milyon Euro’luk piyasa değeri olan 20 yaşındaki sol bek Rıdvan Yılmaz ve 19 yaşındaki stoper Serdar Saatçı’nın sözleşmeleri 2023’te bitiyor. Ersin Destanoğlu, 17 yaşında orta saha Emirhan İlkhan ve son olarak sahneye çıkan Emre Bilgin’in de kontratı 2023’te tamamlanacak. Siyah beyazlılar bu oyuncularla uzun süreli sözleşmeler imzalamak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler