Fenerbahçe'de Ali Koç Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı'yı Transfer Etmek İstiyor

06.05.2022 - 19:29 | Son Güncellenme: 06.05.2022 - 19:39

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan Antalyaspor'un genç sağ beki Bünyamin Balcı'nın menajeri ile görüştü.

Fenerbahçe'de Ali Koç Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı'yı Transfer Etmek İstiyor

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e kötü başlayan ve son haftalarda İsmail Kartal ile çıkış yakalayan Fenerbahçe'de gelecek sezon için çalışmalar başladı. Başkan Ali Koç, şampiyonluk parolası ile hazırlanılan yeni sezonda kadroyu güçlendirmek adına ilk adımları atacak. Koç'un bu hedefle görüştüğü bir isim dikkat çekti.

Ali Koç, Antlayasporlu gencin menajeriyle görüştü

Fanatik'in haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Antalyaspor'un genç sağ beki Bünyamin Balcı'nın menajeri Yiğit Oruç ile görüştü.

Büyüklerin istediği Bünyamin Balcı Fenerbahçe'ye mi gidecek?

Ali Koç ile Yiğit Oruç'un sürpriz görüşmesi, Bünyamin Balcı'nın Fenerbahçe'ye transferini gündeme getirdi. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da takip ettiği 21 yaşındaki genç sağ bekin Akdeniz ekibi ile 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor.

Bünyamin Balcı'nın bu sezonk istatistikleri

Antalyaspor altyapısından yetişen Bünyamin Balcı,  bu sezon Kırmızı-Beyazlı takım ile 34 karşılaşmada forma giydi. 21 yaşındaki oyuncu 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler