Herkes sırası gelince gidecek!

19.05.2020 - 17:25 | Son Güncellenme: 19.05.2020 - 17:45

Herkes sırası gelince gidecek!

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Fatih Terim'in eski yardımcısı ve yakın dostu Müfit Erkasap'ın açıklamaları şu şekilde:

"Şu anda bir belirsizlik var. Ortada bir hastalık var ancak bunun nasıl önleneceği tespit edilemedi. Herkes başka şeyler söylüyor. Bilimsel olarak virüsü engelleyecek bir açıklama yok. Sadece "Temas etmeyelim" diyorlar. Ortada bir karışıklık var. Şu anda kulüpler ne yapacak? Bunun bir garantisi var mı?"

Futbolun çok önemli 3 unsuru var!

Müfit Erkasap, Bundesliga'da oynanan seyircisiz maçları yorumladı:

"Burada 3 önemli konu var. Futbolcu, seyirci ve hakem buradaki önemli unsurlar. Bunlardan bir tanesi olmadığı zaman futbolun tadı ve tuzu olmuyor. 2'si birden olmazsa futbol olmaz. Düşünsenize program yapıyorsunuz ancak kimse dinlemiyor. Sizi de tebrik ediyorum. Çok güzel programlar yapıyorsunuz. Ben açıyorum ve Radyospor'u dinliyorum. Futbolda bazı şeylerin bir araya gelmesi lazım. Ben sahaya çıktığım zaman eğer seyirciyi görmezsem motivasyonum azalır."

En ufak bir hayati tehlike varsa bu maçlar oynanmamalı!

Müfit Erkasap, TFF'nain maçları oynatmak yönündeki talebiyle ilgili açıklamalarda bulundu:

"Bu konuyla ilgili problemler var. Bizim bilmediğimiz problemler de olabilir. Şu anda çok önemli bir ekonomik sorunlarla karşı karşıya olabiliriz. Burada futbol takımı sadece sahaya çıkan 11 kişiden ibaret değil. Burada 50 kişilik bir ekipten bahsediyoruz. Aileleri de hesaba katarsak 200 kişi risk altında. Burada bilim insanları bizleri gerçek rahatlığa ulaştırmalı. Üst düzey sağlıkçıların bu konuya karar vermesi lazım. En ufak bir hayati tehlike hiçbir maçtan daha önemli değildir. 1 kişiye bir şey olacaksa bu maçlar hiç oynanmasın."

Müfit Erkasap'tan 17 Mayıs açıklaması!

"17 Mayıs sadece Galatasaray açısından değil Türk Sporu için çok önemli bir gündür. Bunun keyifini yerinde yaşamış olmak bizi hislendiriyor. Bunun bir parçası olduğum için çok mutluyum. Türk ve Müslüman bir takımın bu kupayı kazanması aynı zamanda sosyolojik olarakta çok büyük bir olay."

Herkes sırası gelince gidecek!

Müfit Erkasap, Galatasaray'la yollarını ayıran Hasan Şaş ile ilgili değerlendirmelerde bulundu:

"Daha önceki yıllarda benimle ilgili de böyle konuşmalar olmuştu. Fatih Terim'in yanında yardımcı antrenörlük yaptım ancak ben artık yardımcılık görevinin dışında başka hizmetlerde bulunuyorum. Arkadan gelen insanların önünün açılması lazım. Herkes sırası geldiği zaman gidecektir. Ben bu şekilde kararımı vererek ayrıldım. Ben yardımcılıktan ayrıldım ve gençlerle ilgilenmeye başladım. Bu isimlerin de arkadan gelenlere yol açması lazım. Fatih Hoca gençlere çok önem veriyor. Ben bu konuda çalışmalar yapıyordum ancak çalışmalarımız durmuş vaziyette. Belli bir çalışma süresi geçtikten sonra ben gençlerle çalışma isteği hissettim."

Mert Hakan ve Emre Kılınç, Galatasaray'a gelebilir!

Müfit Erkasap son olarak Galatasaray'ın transfer gündemindeki Mert Hakan ve Emre Kılınç'la ilgili düşüncelerini paylaştı:

"Transfer konusunda tek belirleyici Fatih Terim'dir. Benim isimler anlamında bir bilgim yok. Mert Hakan ve Emre Kılınç ümit vadediyor. Bu oyuncular Galatasaray'a gelebilir."

Senin için hazırladığımız haberler