"Herkes takılmamızı bekliyor" demişti! Çalımbay...

28.01.2020 - 13:05 | Son Güncellenme: 28.01.2020 - 10:09

"Herkes takılmamızı bekliyor" demişti! Çalımbay...

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’in 19.haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Zirvedeki puan farkı azaldı. Teknik direktör Rıza Çalımbay, ligin ikinci yarısına umutlu bakmaya devam ediyor. Ligin ikinci yarısına 2-1'lik Beşiktaş galibiyetiyle başlayan Sivasspor'un deneyimli çalıştırıcısı, daha önce Radyospor'da dikkat çeken bir açıklamaya imza atmıştı.

Çalımbay: ”Herkes bizim takılmamızı bekliyor”

Daha önce Radyospor’a bir röportaj veren Rıza Çalımbay, “Zirve yarışı elbette zor geçecek. Herkes bizim takılmamızı bekliyor” ifadelerini kullanmıştı.

İkinci yarı için bazı önlemler aldı

Çalımbay, ligin ikinci yarısında bazı maçlarda galip gelememe ihtimalleri olduğunu ancak; ellerinden gelen mücadelenin fazlasını vermeye hazır olduklarını ifade etmişti.

Yönetim de dalgalanmalar olabileceğini düşünüyor

Sivasspor yönetimi de sezonun ikinci yarısında bazı dalgalanmalar olabileceğini fakat; bunun minimum seviyede olmasının kendilerini sevindireceğini dile getiriyor.

Sivasspor için kritik viraj

Şampiyonluk yarışında Sivasspor’un önünde 3 kritik karşılaşma bulunuyor. Yiğidolar, 20.haftada Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaştıktan sonra iç sahada Başakşehir ardından deplasmanda Trabzonspor ile mücadele edecek.  

Rıza Çalımbay futbolcularıyla toplantı yapacak

Deneyimli teknik adam, bu hafta futbolcularıyla toplantılar gerçekleştirecek ve kritik dönemde yapmaları gerekenleri anlatacak. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler