Paris Saint Germain'in sponsor reklamında olmayan Mbappe ayrılıyor mu?

Feride Kara
14.04.2022 - 16:18 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 16:28

Yıldızlar topluluğu Paris Saint-Germain, giyim markası GOAT ile yeni bir sponsorluk anlaşması yaparken çekilen reklam filminde Kylian Mbappe yer almadı.

Paris Saint Germain'in sponsor reklamında olmayan Mbappe ayrılıyor mu?

Dünyanın en pahalı kadrolarından birine sahip olan Paris Saint-Germain gelecek sezon için yeni forma sponsoru için bir reklam filmi çekti. 

Messi ve Neymar ve Mbappe yok

Dünya yıldızlarına sponsor olan giyim markası GOAT ile 2022-23 yılları arasında forma kol sponsorluğu için anlaşıldığı öğrenilirken PSG'nin bu sponsorluk anlaşması ile 3 yılda 50 milyon Euro civarında bir gelir elde edecek. Çekilen reklamda sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Kylian Mbappe'nin olmaması dikkat çekti.

Emanuel Macron devreye girdi

Sponsorluk reklamında Mbappe yer almazken Lionel Messi, Neymar, Marco Verratti, Presnel Kimpembe ve Achraf Hakimi yer aldı. Mbappe'nin pek çok kaynağa göre yeni sezonda Real Madrid'in yolunu tutacağı ve sözleşmesi sona ererken takımdan ayrılacağı söyleniyor. Son olarak Mbappe'nin PSG'den ayrılmaması için Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron devreye girmişti. Ancak Fransız yıldızın kariyerine İspanya'da devam etmek istediği ve o nedenle PSG ile yeni sözleşme imzalamadığı düşünülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler