"Herkese VAR, bize yok"

17.02.2020 - 03:51 | Son Güncellenme: 17.02.2020 - 01:05

"Herkese VAR, bize yok"

Fenerbahçe  İdari Menajeri Volkan Ballı, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından; 2-1 kaybettikleri Ankaragücü karşılaşmasından bir an paylaştı ve hakemlere tepki gösterdi.

Ballı, Fenerbahçe'nin Ankaragücü ile yaptığı maçta Başkent ekibinin attığı ilk gol öncesinde Sedat Ağçay'ın pozisyonu için VAR'a gidilmemesine tepki gösterdi.

Fenerbahçeli yönetici sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Adaletin olmadığı yerde haksızlık baş gösterir. Herkese VAR bize YOK. Vicdanlar sızlamamaya devam ediyor!" ifadesini kullandı.

Ballı'nın paylaşımı Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçından sonra

Volkan Ballı'nın paylaşımının Galatasaray ile Yeni Malatyaspor arasında yapılan maçın ardından gelmesi dikkat çekti. Mücadelede Malatyaspor, bir pozisyonda penaltı beklemiş ancak ilk yarı sona ermişti.

Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçında tartışmalı pozisyon

1-0 sona eren Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçının 45. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşanmıştı.

Maçın ilk yarısının son saniyesinde Gökhan Töre'nin ortasında Seri'den seken top Muslera'nın ellerinde kaldı ve hemen ardından hakem Alper Ulusoy ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı. Yeni Malatyasporlu futbolcular, Seri'nin elle oynadığı gerekçesiyle penaltı beklerken, hakem Alper Ulusoy ilk yarının son düdüğünü çaldı ve taraflar soyunma odasına gitti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler