Galatasaray, Wilfried Zaha Transferinin Maliyetini KAP'a Bildirdi!

24.07.2023 - 22:26 | Son Güncellenme: 25.07.2023 - 00:31

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin elinden aldığı Wilfried Zaha transferi maliyeti belli oldu. Cim Bom ödenen imza parası ve maaşı açıkladı. Detaylar...

 Galatasaray, Wilfried Zaha Transferinin Maliyetini KAP'a Bildirdi!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmak istediği Wilfried Zaha'yı flaş bir hamle yaparak kadrosuna katan Galatasaray, yıldız oyuncunun maliyetini açıkladı. Detaylar...

Zaha, Fenerbahçe'nin elinden alındı

Fenerbahçe taraftarnın Zaha'nın eşi İstanbul'da yaşamayı kabul etsin diye aylarca uğraştığı transferde mutlu sona ulaşan Galatasaray oldu. Cim Bom, uzun süredir Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Wilfried Zaha'yı transfer etti.

Galatasaray Zaha'nın maliyetini açıkladı! Alacağı maaş...

KAP'a açıklama yapan Cim Bom, yıldız oyuncunun alacağı maaşı duyurdu. Yapılan açıklamada, ''Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir.'' denildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da tek hedef Avrupa
Habere Git

İngiliz medyası yanıldı

İngiliz medyasından Daily Mail gazetesi, Galatasaray'ın Zaha'ya yıllık 8 milyon Pound yani 9 milyon 200 bin Euro yıllık ücret ödeyeceğini yazdı. Oyuncunun 6 milyon Euro da imza parası alacağını iddia etmişti. Cim Bom, açıkladığı rakamlarla İngiliz medyasını da şaşırttı.

3 yıl Galatasaray'da

Bonservisi elinde olan Wilfried Zaha, Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 30 yaşındaki oyuncu Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında görev alamayacak. Yeni liste verildiğinde ise ismi kadroda yer alacak.

Senin için hazırladığımız haberler