Herkesin gözü onda! En az 10 milyon euro...

31.10.2017 - 04:45 | Son Güncellenme: 31.10.2017 - 04:45

Geçen sezon kendisine verilen forma şansını çok iyi değerlendiren ve çıktığı toplam 22 resmi maçta 6 gol, 10 asistle oynayan Yusuf Yazıcı, kaldığı yerden devam ediyor. A Milli Takım’a kadar yükselen 20 yaşındaki yıldız futbolcuyu Avrupa kulüpleri yakından takip ederken, Galatasaray maçında tribünde Alman ve İngiliz scoutların (oyuncu izleme ekibi) olduğu öğrenildi. Yusuf’u sezon başından beri izleyen yetkililer, başarılı futbolcunun performansına hayran kaldı. Bordo-Mavili takımın hücumdaki en etkili ismi olan genç futbolcu, bir de gol atarken maçın kahramanı oldu.

En az 10 milyon euro

Almanya’dan Leipzig ile Wolfsburg Yusuf ile ilgilenirken, İngiltere’den ise Manchester United, Arsenal, Tottenham ve Everton’ın başarılı hücumcuyu istediği öğrenildi. Başkan Muharrem Usta da kısa süre önce yaptığı açıklamada, Yusuf ile 3 kulübün ciddi şekilde ilgilendiğini söylemişti. Devre arasında Bordo- Mavililer’e yüksek bir teklifin gelmesine kesin gözle bakılıyor. Kulislerde konuşulan iddia, bu rakamın 10 milyon Euro’nun üzerinde olacağı yönünde.

'Lider buysa, kral benim!'

Trabzonspor’un Galatasaray’ı 2-1 yenmesi, yerel basında geniş yer buldu. Trabzon’da yayın yapan gazeteler, oyuncuları ve teknik direktör Rıza Çalımbay’ı överken, ortaya ilginç başlıklar çıktı. Karadeniz Gazetesi, “Namağlup lider olsan ne yazar, Trabzon böyle fiyakanı bozar” derken, Günebakış “İşte Trabzon bu!”, Taka “Galatasaray´a Çalımbay” başlıklarını kullandı. Sonnokta Gazetesi ise Galatasaray’ın ligdeki ilk yenilgisini aldığına vurgu yaparak, “Lider buysa, kral benim” dedi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler