Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması! Burak Yılmaz...

16.02.2022 - 15:34 | Son Güncellenme: 16.02.2022 - 15:40

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi transfer konusunda açıklamalarda bulunurken, kiralık futbolcuların sezon sonundaki durumu ve yapılacak transferlere açıklık getirdi.

Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması! Burak Yılmaz...

AJANSSPOR HABER

Ahmet Nur Çebi, Türk futbolunun içinde bulunduğu ekonomik krize göre hareket etmek zorunda olduklarını belirterek, "Altyapı ağırlıklı,  gençlere dayalı, daha ekonomik bütçelerle, kazandırdıklarımızı satarak elde edeceğimiz bonservis bedelleriyle kulüp bütçesine katkı yapacak bir politika izlemek zorundayız. Bunu geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne gideceğimiz içün yüzde 50 oranında gerçekleştirebildik." dedi.

"3-4 kreatif futbolcu alacağız"

Maddi yükü ağır olan futbolcularla anlaşma sağlanamaz ise yollarını ayıracaklarını söyleyen Çebi, "Bunların yarı fiyatına 3-4 tane kreatif oyuncu bulmaya çalışacağız. Geri kalanı ise genç ve altyapıdan tercih edeceğiz. Artık Beşiktaş'ın da bütçesini toparlama zamanının geldiğini söyleyebiliriz." şeklinde konuştu.

Burak Yılmaz geri dönecek mi?

Beşiktaş başkanı, sezon sonunda Beşiktaş'a döneceği iddiaları olan eski futbolcuları Burak Yılmaz'la ilgili olarak ise "burak Yılmaz'la ilgili bir tasarrufumuz yok" yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi: "Murat Sancak'ın Şenol Güneş iddiası kocaman bir yalan"
Habere Git

Pjanic ve Batshuayi'nin durumu

Siyah beyazlı takımda kiralık olarak forma giyen Miralem Pjanic ve Michy Batshuayi'nin ile sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağı sorusuna ise Çebi, "Sezon bitene kadar bu konuları konuşmam doğru değil. Herkesin mayıs sonuna kadarki lige konsantre olmasını istiyorum. Ama bahsi geçen oyuncuların hepsiyle sezon sonu devam etmek isteyibiliriz. Ama ücretlerini biz belirliyeceğiz. Kalıyorsa kalacaklar kalmıyorlarsa vedalaşacağız. Onları istiyor muyum evet, seviyor muyum evet ama canım cennet istiyor günahlarım bırakmıyor. Dolayısıyla bütçelerimiz onların aldıklarının çok altında bir yerlerde oluşacaktır. Onlar da bunu kabul ederse tabiki bizlerle olacaklar" ifadelerini kullandı. 

"Cenk dönmek isterse kucaklayacağız"

Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun ile ilgili transfer sorusun da Beşiktaş başkanı şu yanıtı verdi:

"Cenk sezon bitsin öyle konuşacağız. Cenk şimdi başka bir takımın futbolcusu. Benim onunla ilgili açıklama yapmam hem etik olarak, hem benim açımdan hem onun açısından hem de Beşiktaş ve kulübü açısından doğru olmaz. Sözleşmesi bittiği zaman İstanbul'da oynamak isterse biz kucaklayacağız onu. Giderken ona öyle bir söz söylemiştim. Tekrar geriye gelmesini arzu ediyorum."  

Senin için hazırladığımız haberler