Hertha Berlin, Krzysztof Piatek transferinde mutlu sona yakın!

29.01.2020 - 23:36 | Son Güncellenme: 29.01.2020 - 20:37

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'ın Polonyalı golcüsü Krzysztof Piatek, İtalyan ekibinde geçtiğimiz sezonlarda yakaladığı başarıyı bu sezon yakalayamadı. Takımdan ayrılması Ocak ayı transfer döneminde gündeme gelen Piatek'in hangi takıma gideceği yavaş yavaş belli oluyor.

Premier Lig ekiplerinden Tottenham ve Chelsea'nin yakın markajında yer alan Piatek, uzunca süre bu iki takımın gündeminde yer aldı. Harry Kane'in sakatlığından dolayı yedek santrforu bulunmayan Tottenham ve tecrübeli bir golcü almak isteyen Chelsea, Piatek'i en çok isteyen iki takımdı.

Sürpriz bir rakip

Premier Lig'e transfer olması beklenen Krzysztof Piatek için ise Bundesliga'dan sürpriz bir takım devreye girdi. Sky Germany ve Sky Italy'nin haberlerine göre Hertha Berlin, Polonyalı golcüyü kadrosuna katmaya çok yakın. Transferin gerçekleşmesi için 27 milyon €'luk bir ücret konuşuluyor.

Krzysztof Piatek bu sezon Milan formasıyla tüm kulvarlarda 20 maça çıktı. Polonyalı oyuncu bu 20 maçta ise yalnızca 5 gol kaydedebilirken, 1 de asist yapmıştı.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler