Hertha teknik ekibinde korona şoku! Hayati maç öncesi...

15.04.2021 - 17:04 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 17:09

Almanya Ligi Bundesliga ekibi Hertha Berlin, takımdaki koronavirüs vakalarıyla sarsıldı. Hertha Berlin teknik ekibinde pozitif vakalara rastlandı.

Hertha teknik ekibinde korona şoku! Hayati maç öncesi...

Hüseyin Özkök - AJANSSPOR

Bundesliga'da küme düşmeme mücadelesi veren Hertha Berlin'de hafta sonu oynanacak hayati Mainz maçı öncesinde korona şoku yaşanıyor.

Teknik Direktör Pal Dardai, yardımcısı Admir Hamzagic'in yanında oyunculardan Dudi Lukebakio'nun pozitif test edilmeleri üzerine karantina altına alınırken; diğer bir yardımcı antrenör Andreas Neuendorf da temaslı kişi olarak karantinaya girmek durumunda kaldı. 

Takımın başında sportif direktör yer alacak.

Bundesliga'da önümüzdeki hafta arasında da maçların oynanacak olması nedeniyle 1 hafta içinde oynanacak 3 karşılaşmada takımı A Lisansı bulunan Sportif Direktör Arne Friedrich yönetecek. Ayrıca takımın tamamı da önlem amacıyla 28 Nisana kadar karantina şartlarında zorunlu şekilde kamp yapacak.

 

Hertha Berlin, Bundesliga'da topladığı 26 puanla 15. sırada yer alıyor. 

Diğer yandan Almanya Futbol Ligi DFL, çok sayıda korona vakası nedeniyle ertelen Bundesliga 2 maçlarının programını açıkladı. Ertelenen 8 karşılaşma 20-21-22 Nisan günlerinde oynanacak.
 

Senin için hazırladığımız haberler