Herve Renard: 'Oyuncularımın moralleri çok bozuk'

15.06.2018 - 20:47 | Son Güncellenme: 15.06.2018 - 23:47

2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu ilk maçında, İran, Fas'ı 90+5. dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Fas Teknik Direktörü Herve Renard, maçı değerlendirdi.

2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu ilk maçında, İran, Fas'ı 90+5. dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti. 

Mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalar yapan Fas Teknik Direktörü Herve Renard, "Teknik doğruluğumuz saha içerisinde yoktu. Topu çok fazla kaybettik. Fazla uzun top oynayan bir takım değiliz. Kendimize özgü bir oyunumuz var ancak bugün bunu oynayamadık. Önümüzde 2 maç daha var. Oyuncularımın moralleri çok bozuk. Gole gelene kadar top bizim elimizdeydi. Kendi kalemize gol attık. Atak yapan ve topa sahip olan bizdik. 3 maçımız vardı, önümüzde 2 maç kaldı. Bunlara çok iyi hazırlanmamız gerekiyor.

İlk 20 dakika özellikle oyunun hakimi biz olduk. Bu dakikalarda golü bulmalıydık. İran orta sahayı geçmeyi bile düşünmedi. Hırslı bir takımımız var. 2.topları da alabiliyoruz. Hata yaparsanız bunun bedelini ödersiniz.

Uzatma dakikalarında gelen gollerle yenilmek çok acı verici. Mısır'un Uruguay'dan yediği gol de bu şekildeydi. Bu turnuvaya sıfır puanla başlamak zor bir durum. Tekrar odaklanacağız ve kazanmaya çalışacağız.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler