"Hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık"

14.10.2017 - 16:04 | Son Güncellenme: 14.10.2017 - 16:04

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor'a 94-91 mağlup olan Beşiktaş Sompo Japan'da başantrenör Ufuk Sarıca, hesapta olmayan bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Sarıca, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda yaptıkları savunmanın kabul edilebilir olmadığını belirterek, "Rakip 45 sayı buldu. Hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık. Hesaplamalarımıza göre kazanmamız gereken bir maçtı. Bir takım eksiklerimiz var ve bunlar bizi etkilemeye devam ediyor." dedi.

Kötü savunma yaptıklarını vurgulayan Sarıca, "Oyunu kırabileceğimiz yerlerde basit hatalar yüzünden geriye düştük. Gereken dersi çıkarıp çalışmaya devam edeceğiz. Önlemlerimizi alacağız. Hakemler iki taraf için de hatalı düdükler çaldı ama bunu mağlubiyetin sebebi olarak söyleyemeyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Siyah-beyazlı ekibin Brezilyalı oyuncusu Augusto Cesar de Lima ise kötü bir maç çıkardıklarını aktararak, "Ev sahibi olduğumuz maçlarda daha güçlü durmamız lazım. Rakibimiz pes etmedi ve kazandı." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler