Hey Roy, Sörloth'un seviyesini beğendin mi?

02.02.2020 - 01:07 | Son Güncellenme: 01.02.2020 - 22:14

Hey Roy, Sörloth'un seviyesini beğendin mi?

Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada göstermiş olduğu performansla yıldızlaşan Alexander Sörloth bu sezonki toplam gol sayısını da 19'a yükseltmiş oldu. Sörloth attığı 19 golün yanında 6 da asist yaptı.

Oyun içinde de aktif!

Yaptığı skor katkısının yanında oyun içersinde de takım arkadaşlarına yardımcı olan Norveçli golcü akan oyunda sürekli aktif. Oyun sıkıştığında orta sahayla pas alışverişine katılan 24 yaşındaki oyuncu aynı zamanda savunmaya da yardımcı oluyor.

Bu etkileyici performans sonrası akıllara birkaç hafta önce Alexander Sörloth hakkında konuşan Roy Hodgson'ın açıklamaları geliyor.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Crystal Palace Menajeri Roy Hodgson, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Alexander Sörloth hakkında kendisine yöneltilen soruyu yanıtlamıştı.

"Liglerin seviyesi aynı değil"

İngiliz Menajer "Sörloth'un Türkiye'deki performansından etkilendiniz mi?" sorusuna şu cevabı vermişti:

Hudgson: Onunla imzalarken onda gördüğümüz potansiyeli göstereceğini umarak böyle bir karar aldık. Ancak Türkiye Ligi’ne de saygı duymakla beraber üzülerek söylüyorum ki bunlar aynı seviyede ligler değil. Farklı bir futbol var. Türkiye’de 12 gol atması gelip burada aynı sayıda gol atacağı anlamına gelmiyor. Onu kiralarken uzun vadeli bir anlaşma yaptık ve şimdi bununla yaşamak zorundayız. Anlaşmaya saygı duymalıyız. Umuyorum performansı böyle devam eder. Ve döndüğünde Trabzon’dan Premier Lig’e, Palace’a gollerini de getirir.

"Roy Hodgson'ın sözleriyle ilgilenmiyorum"

Maçın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Alexander Sörloth, Roy Hodgson'la ilgili soruya şu yanıtı verdi:

"Kesinlikle ilgilenmiyorum. Şu anda tamamen Trabzonspor'a odaklanmış durumdayım"

Senin için hazırladığımız haberler