Heynckes, Beşiktaş maçı öncesi konuştu: 'Beşiktaş'ın bugün burada olması...'

19.02.2018 - 16:26 | Son Güncellenme: 19.02.2018 - 16:26

Video-Heynckes, Beşiktaş maçı öncesi konuştu: 'Beşiktaş'ın bugün burada olması...'

Heynckes, Beşiktaş maçı öncesi konuştu: 'Beşiktaş'ın bugün burada olması...'

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Beşiktaş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

Maç yorumu

"Rakip hakkında düşünmeye başlıyorsunuz. Atmosfer gittikçe artıyor ve devamlı bir kıpırdanma hissediyorsunuz vücudunuzda. Bu olay konsantre olayıdır ve oyunun içinde olmanız gerekir. Futbolcular gibi ben de gerginim. Bizim için burada oynamak güzel. Herkes başarılı olmak istiyor."

"Bayern Münih her zaman Şampiyonlar Ligi'ndeydi"

"Şampiyonlar Ligi'nde çok çok büyük takımlar var. İngiltere'de 5 İngiliz takımının çok güçlü olduğunu ve bazılarının da çok çok kendini güçlendirdiğini görüyoruz.Barcelona, Real Madrid ve PSG'yi bekleyip, görmek lazım. Bayern Münih her zaman Şampiyonlar Ligi'ndeydi ve başaıyı bilen bir kulüp."

Beşiktaş'a övgü

"Her zaman fit olmanız lazım. Her rakip size taş koyabilir. Basınımızda 'Beşiktaş iyi bir kura' olarak nitelendirdi. Bir hafta önceden hep takımları izlerim. Beşiktaş'ın İspanya ve Hollanda Ligi'nde oynamış oyuncuları var. Tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Beşiktaş'ın neden bu zamana kadar son 16'ya kalmadığı merak ediyorum."

Şenol Güneş değerlendirmesi

"Antrenörleri çok iyi bir teknik adam. Çok iyi futbol oynatan ve defans konusunda çok sağlam duran bir takım. Bu takım futbol oynayabilen bir takım. Beşiktaş'ın bugün burada olması şans değil. Kendi grubunda dış maçlarını kazanan bir takım. Ben de bunu futbolcularıma anlattım. Umarım ki yarın çok iyi bir maçla, rövanş için avantajı alırız."

"2013'ün takımı ile bugünün takımı arasında fark var. Her takım kendine göre bir takımdır. Her takımın kendine göre bir stili vardır. 2013'te ne yaşandıysa bugün de o yaşanıyor."

"Müller'in son ifadesi 'Takımın mücadeleyi bırakmaması süper' diye. Bayern Münih takımı hiçbir zaman bırakmaz, devamlı mücadele eder. Onun için lig ve Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar başarılıyız. Bizim seyircilerimizin önünde sıcak bir atmosfer olacaktır. Dışarıda oynadığı maçların üçünü kazandı ve Beşiktaş kendini dışarıda saklamayan bir takım."

"Biz de elimizden geldiğince onlara baskı uygulamaya çalışacağız. Umarım çok iyi maç olacaktır. Biz de kendimizi ona göre hazırladık. Tolisso ve James, Bayern'e yeni gelen futbolcular. Önce Bayern geleneklerini sindirmeleri lazım."

"Bugünkü futbolda sadece yetenek önemli değil, çok çalışmak ve istekli olmak gerekir. Şenol Güneş çok disiplinli bir takım yönetiyor. Bu oynadığımız çağda çok önemli. Takımın arasındaki karışım çok iyi. Tecrübe çok büyük bir faktör. Gruplardan çıkmasını da bildiler ve son 16'ya kaldılar. Bu tabii ki antrenör ve tecrübeli futbolcuların kazancı. Tecrübeli futbolcular da çok fit durumdalar."

"Bayern'de A Takım ile B Takım ayrımı yapamayız. Yarın çok büyük problem yaşayacağımızı tahmin etmiyorum. Şu an kadroyı belirlemedim ve yarın sabah belli olacak." (AJANSSPOR)

Video-Jup Heynckes'in Açıklamaları

Senin için hazırladığımız haberler