“Hiç resmi teklifi gelmedi”

14.01.2020 - 20:39 | Son Güncellenme: 14.01.2020 - 20:39

Süper Lig’in iddialı takımlarından Yeni Malatyaspor’un golcüsü Adis Jahovic Ajansspor’a özel açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in iddialı takımlarından Yeni Malatyaspor’un golcüsü Adis Jahovic Ajansspor’a özel açıklamalarda bulundu.

Takımı ve Süper Lig ile değerlendirmelerde bulunan Jahovic, “24 puanla bitirdik. Özellikle son dakikada yediğimiz gollerle puan bıraktığımız maçlar oldu. Bunlar çok üzücüydü. İkinci yarı hazırlıkları gayet iyi gidiyor. Tabii şimdi artık rakiplerimizi tanıyoruz, ne yapacaklarını biliyoruz. Ona göre önlemlerimizi alacağız. Ona göre sahaya çıkacağız. İkinci yarı elimizden geleni yapacağız. İkinci yarı bizim için daha iyi olacak” dedi.

"Onun gibi bir efsaneyle birlikteyiz"

Antrenman programlarının çok ağır olduğu söylenen teknik direktör Sergen Yalçın’la ilgili yorum yapan Jahovic, “Sergen Hocayla daha önce çalıştık. Zaten başarılı olmak için çok çalışmanız gerekiyor. Onun tarzı bu. Biz de seviyoruz sıkı çalışmayı. Oyuncuların sıkı çalışmasını istiyor. Tabii Türkiye’nin bir efsanesiydi. Onun gibi bir efsaneyle birlikteyiz. Onun için yüzde 100’ünüzü vermek istiyorsunuz. Şunu da söylemek istiyorum Sergen Hoca olur, başka hoca olur ben formasını giydiğim kulüp için yüzde 100’ümü vermek istiyorum” diye konuştu.

Üç büyüklerden teklif aldın mı?

Şu ana kadar birçok takımla ismi anılan tecrübeli golcü, “Üç büyüklerden teklif aldın mı sorusuna “Hiç resmi teklifi gelmedi” cevabını verdi. Ligdeki golcülerden Burak Yılmaz’ı çok beğendiğini söyleyen Jahovic idolünün de Zlatan İbrahimovic olduğunu kaydettti. Özellikle penaltılarda hüneriyle ilgili sorulan soru karşısında Jahovic “Önemli gol atmak nasıl attım değil ve bu konuda sırrımı söylemem” dedi. Türkçesini çok geliştiren Jahovic’in bu başarısında Söz Dizisi’nin payı yüksek. Malatya’nın golcüsü “Söz dizisini çok seviyordum. Türkçemi geliştirmemde büyük katkısı oldu” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler