Hidayet Türkoğlu bir kez daha TBF başkanlığına seçildi!

08.10.2024 - 14:09 | Son Güncellenme: 08.10.2024 - 14:27

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Mevcut başkan Hidayet Türkoğlu, bir kez daha başkanlığa seçildi. İşte detaylar...

Hidayet Türkoğlu bir kez daha TBF başkanlığına seçildi!

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Olağan Genel Kurulu Ankara Crown Plaza'da gerçekleşti. Başkanlık seçiminde Efe Aydan ile yarışan mevcut TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, bir kez daha ipi göğüsledi.

Olağan Genel Kurul'da 133 oy alan Hidayet Türkoğlu, bir kez daha Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı oldu.

TBF'de 3. başkanlık dönemi

İlk olarak 26 Ekim 2016'da Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı olan Hidayet Türkoğlu, 4 Kasım 2021'de ikinci kez başkanlığa seçilmişti. Son yapılan Olağan Genel Kurul ile birlikte Türkoğlu, TBF'de 3. başkanlık dönemine adım atacak.

"Federasyon olarak herkese kapımızı açtık"

Tekrardan TBF Başkanı seçilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Hidayet Türkoğlu, "Gösterdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim. Camiamıza bu teveccühü tekrardan gösterdikleri için hepsine saygılarımı sunuyorum. Kolay bir süreç olmadı ama kulüplerimizle hep diyaloğumuzu üst seviyede tuttuk. Hep samimi ve dürüst olduk. Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Hatalarımız olmuştur, olacaktır ama her zaman iyi diyaloglarla samimi yaklaşımlar her zaman bunları çözen bir yönetim ve camiamız oldu. Oy veren, vermeyen herkese de teşekkür etmek istiyorum. Biz bir aileyiz. Federasyon olarak herkese kapımızı açtık, bundan sonra da açmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler