Fernando Hierro'dan dikkat çeken sözler!

25.06.2018 - 16:29 | Son Güncellenme: 25.06.2018 - 19:30

İspanya Teknik Direktörü Fernando Hierro, Fas maçı öncesinde açıklamalar yaptı. Hierro, "Biz neye inanmamız gerektiğini biliyoruz" diye konuştu.

İspanya Milli Takımı teknik direktörü Fernando Hierro, 2018 Dünya Kupası’ndaki hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Hierro, İspanya’nın kendine has bir tarzı olduğunu ve dev organizasyonda yollarına en iyi şekilde devam etmek istediklerini ifade etti.

“Biz, neye inanmamız gerektiğini biliyoruz”

Fernando Hierro, ”Dürüst olmam gerekirse bizim kendi oyun tarzımız var. Biz bir takımız. Neye inanmamız gerektiğini de neyi düşünmemiz gerektiğini de iyi biliyoruz. Amacımız Fas maçını kazanmak” dedi.

Hierro’dan Isco’ya övgü

Öte yandan Hierro, Real Madrid forması giyen Isco’nun da kendileri adına önemli bir futbolcu olduğunu söyledi. İspanyol teknik adam gelen sorular üzerine, “Isco, her zaman kaliteli, çaba gösteren ve savaşçı bir futbolcu görünümünde. Takıma ne kazandırabileceğini biliyoruz. Ama performansını her zaman üst seviyede tutabilmesi kolay olmayabilir. Bizim için değerli bir oyuncu” diye konuştu.

İspanya, grupta 4 puan topladı

2018 Dünya Kupası B Grubu’na Portekiz ile oynanan ve  3-3 biten maçla başlayan İspanya, ikinci maçında ise İran’ı 1-0 geçmişti.  İspanya, gruptaki son karşılaşmasında bu akşam saat 21:00’de Fas ile mücadele verecek. Boğalar’ın gruptan lider çıkma fırsatı bulunuyor. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler