Hikmet Karaman: "Belhanda bana f… you' dedi"

20.08.2021 - 21:30 | Son Güncellenme: 20.08.2021 - 22:58

Kayserispor-Adana Demirspor maçında saha içi karıştı. Hikmet Karaman, Younes Belhanda'nın kendisine küfür ettiğini ileri sürdü. İşte detaylar...

Hikmet Karaman: "Belhanda bana f… you' dedi"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 2. haftasında perde Kayserispor-Adana Demirspor maçıyla açıldı. Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı gergin anlara sahne oldu.  

Belhanda'ya faul sonrası tartışma çıktı

39. dakikada Younes Belhanda'nın yerde kaldığı pozisyonda hakem Tugay Kaan Numanoğlu faul kararı verdi. Kayserisporlular buna yoğun şekilde itiraz etti. Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da Belhanda'nın kendini attığını anlatmaya çalıştı.

Karaman'dan 'Belhanda küfür etti' iddiası

Belhanda da bu duruma tepki gösterince Adana Demirsporlu futbolcu ile Hikmet Karaman arasında tansiyon yükseldi. Bu sırada Karaman hakeme "Belhanda bana f... you' dedi" diyerek şikayette bulundu.  

Gerginliği Balotelli yatıştırdı

Ancak maçın hakem Hikmet Karaman'a itirazları nedeniyle sarı kart gösterdi. Gerginliği ise araya giren Adana Demirspor'un dünya yıldızı Mario Balotelli yatıştırdı.

Samet Aybaba, Belhanda'yı oyundan aldı

Bu yaşananların ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın devre arası Younes Belhanda'yı oyundan alması dikkat çekti. İkinci yarı ile birlilkte olayların odağındaki Faslı yıldızın yerine Britt Assombalonga sahaya çıktı.

Kayserispor-Adana Demirspor maçı 1-1 berabere sonuçlandı.

Senin için hazırladığımız haberler