Beşiktaş Maçından Sonra Kayserispor Hikmet Karaman'dan Açıklama

Akın Ungan
01.05.2022 - 18:41 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 18:45

Süper Lig'de Kayserispor ile Beşiktaş karşılaştı. Maçı 3-2 kaybeden Kayserispor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Beşiktaş Maçından Sonra Kayserispor Hikmet Karaman'dan Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi 3-2 kaybeden ev sahibi ekip Kayserispor'da teknik direktör Hikmet Karaman, açıklamalarda bulundu.

"Böyle ucuz goller yemeyeceksin"

Tecrübeli teknik adam şu ifadeleri kullandı: "Çok ucuz goller yedik. Hem bireysel hem ucuz. İlk yarı Ramazan'ın sakatlanıp çıkması bizim adımıza şanssızlık. Hosseini de sakatlandı ve sonra Mert çıktı. Bizim adımıza şanssızlık. Evet 1-0'ı bulduk, iyi ataklara çıktık. 9 numara gibi kendimiz gol attırdık, diğerini penaltı yaptırdık. Böyle maçlarda ucuz goller yemeyeceksin."

"Kupada final oynatmak istiyoruz"

"Biz 2 tane golü kendimiz yedik. 3-1'den sonra geri gelmek kolay değil. 3-3 bile olabilirdi. İyi vuruş yapabilsek maç 3-3 bitebilirdi. Fazla bir şey diyemeyiz. Kupa maçı öncesi kendimizi test etme adına önemliydi. İnşallah bu şehre, bu taraftara kupada final oynatmak istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler