Trabzonspor-Kayserispor Maçı Sonrası Hikmet Karaman Açıklama Yaptı

Akın Ungan
25.02.2022 - 22:29 | Son Güncellenme: 25.02.2022 - 22:58

Trabzonspor ile Kayserispor karşılaştı. Son dakikada Trabzon'un penaltı golü ile maç 3-2 ev sahibi üstünlüğü ile bitti. Hikmet Karaman açıklama yaptı.

Trabzonspor-Kayserispor Maçı Sonrası Hikmet Karaman Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Konuk ekip Kayserispor'un, ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı mücadele, ikinci yarıdaki Trabzonspor baskısı sonucu 3-2 ev sahibi galibiyeti ile sona erdi. Zorlu mücadele sonrası Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, açıklamalarda bulundu.

"3,4 olabilirdi"

Maçı değerlendiren Hikmet Karaman, "Bizim açımızdan oyunu 3'e bölebiliriz. İlk 45 dakika, ikinci yarının ilk 20 dakika ve oyunun gidişatı... İlk yarı basit top kayıpları yapmasak, skor 3-0, 4-0 olabilirdi. Trabzonspor adına tehlikeli bir olay da yoktu. Soyunma odasında neler yapacaklarını konuştuk ama o baskılarda bile ayağımızdaki topları verdik." şeklinde konuştu.

"Pozisyonlarımız rakibinkilerden daha netti"

Hikmet Karaman, "2-2'den sonra Attamah ile Thiam'ın kaçırdıkları rakibin girdiği pozisyonlardan daha netti. Orada 3-2 öne geçsek maç daha farklı yere gidebilirdi" ifadelerini kullandı.

"En üzüntülü taraf, 20 saniye kala penaltı golü yemek"

Açıklamalarının sonlarına doğru ise tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Karaman, "Bizim açımızdan en üzüntülü tarafı, 20 saniye kala bir penaltı golüyle maçı kaybetmek." dedi.

Gavranovic: "Trabzonspor kalitesini ortaya koydu"

Kayserispor'un golcü oyuncusu Mario Gavranovic ise maçın ardından, "Maçtan önce düşündüğümüz gibi oynadık. Trabzonspor bizim böyle oynayacağımızı beklemiyordu. İki güzel gol bulduk. İlk yarı güzel oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarı Trabzonspor oldukça iyi oynadı ve kalitesini ortaya koydu." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler