Hikmet Karaman: "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu"

13.06.2020 - 23:59 | Son Güncellenme: 13.06.2020 - 23:59

Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Yeni Malatya'yı 1-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

AJANSSPOR-HABER

"Basit goller yedik"

Çok basit goller yediklerinin altını çizen Karaman, "Oyunun 1 saatlik bölümünde öndeydik ve oyun kontrolümüzdeydi. Çok basit gol yedik. 9 haftadır galip gelemeyten bir takımız. 0-0 devam etsin ama 1-0'dan sonra çok basit bir gol yedik. 1-1 oldu ve 4, 5 dakika sonra belki de haftanın golünü yedik. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Artık sonuçları bekleyeceğiz. Bugün kazansaydık rakiplere bakmayacaktık. İçeride Göztepe maçımız var. Hedefimiz 3 puanı alabilmek" ifadelerini kullandı.

Ligde alt sıraları ilgilendiren karşılaşmaların sonuçlarının da kendilerini yakından ilgilendirdiğini ifade eden Karaman, “Mağlubiyet hepimizi kızdırabilir, üzebilir ama pes etmek yok. Yarın görelim sonuçları sonra hazırlıklarımızı ona göre yapmamız lazım. Nihayetinde bunlar bizim futbolcularımız” ifadelerini kullandı.

Karşılaşma öncesi Mustafa Akbaş’ın sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmasına da değinen Karaman, “Mustafa’nın sakatlanıp kadrodan çıkması büyük bir şansızlıktı, iyi hazırlanmıştı” diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler