Hikmet Karaman ile yollar ayrılıyor

16.08.2020 - 18:40 | Son Güncellenme: 16.08.2020 - 19:02

Yeni Malatyaspor haberleri.. TFF Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, 1 yıldaha sözleşmesi bulunan teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırıyor.. İşte başkan Adil Gevrek'in sözleri

Yeni Malatyaspor, Hikmet Karaman ile yolları ayırmaya karar verdi.

Konuyla ilgili TRT Spor'a konuşan başkan Adil Gevrek, "Hikmet Karaman zor bir süreçte zor bir göreve geldi. Hep beraber sıkıntı yaşadık. Biz Hikmet Hoca ile görüştük ve bir noktaya geldik. İnşallah yarın netlik kazanır" dedi.

Tecrübeli teknik adamla yollarını ayıracaklarını ifade eden Gevrek, "Bu sene farklı bir seneydi. Belki düşen bir takım olarak görünüyor hoca ama bunu asla ona bağlamıyoruz. Giden oyuncularımız, sözleşmesini fesheden oyuncularımız oldu. Karşılıklı konuşarak bu işi yarın netleştireceğiz. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı.

Yeni Malatyaspor, mart ayında göreve gelen Hikmet Karaman ile sezonu düşme hattında tamamlamış ancak Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2019-20 sezonu için küme düşmeyi kaldırması üzerine ligde kalmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler