Kayserispor-Giresunspor Maçı Sonrası Hikmet Karaman Açıklama Yaptı

Akın Ungan
19.02.2022 - 18:34 | Son Güncellenme: 19.02.2022 - 18:44

Süper Lig'de Kayserispor ile Giresunspor karşılaştı.Zorlu maçı Kayserispor 2-1 kazandı. Kayseri teknik direktörü Hikmet Karaman, maç sonrası açıklama yaptı.

Kayserispor-Giresunspor Maçı Sonrası Hikmet Karaman Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kayserispor, evinde GZT Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleden ev sahibi ekip, 2-1 galip ayrıldı. Son zamanlarda iyi bir çıkış yakalayan takımın teknik direktörü Hikmet Karaman, müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu.

"Taraftar bizden daha formdaydı"

Hikmet Karaman, "Taraftar bizden daha formdaydı. Bence maçın analizi bu. Mutlaka oynadığımız içeride Hatay, kupa Fenerbahçe ikinci yarı 10 kişi ve 3 gün arayla Galatasaray ve bu dönüşümüz... İlk 7-8 dakikası iyiydi ama ondan sonra pas hataları yaptık. İlk devrenin 30 dakikalık bölümlerinde çok kopuk oynadık. Evet 2-0'ı da bulduk. Antrenmanlarda yapmış olduğumuz bir gol." dedi.

"2-1'den sonra o süre geçmez"

Karaman, "Özellikle top bizdeyken organizasyonlarda zayıf kaldık. 2. yarı rakip oyunu riske etti. İbrahim ve Bertolacci'nin 4. sarı kartı olduğu için oyundan aldık. 2-1'den sonra o süre geçmez. Dolayısıyla otomatikmen kapanırsın. Aslında pozisyonu bulmamız gerekiyordu. Sonuç 3 puan." şeklinde konuştu.

"Bu bizi şımartmamalı"

Teknik adam, "Giresunspor takımını analiz ettiğimizde deplasmanda 12 puan almış bir takım. Hafta boyu bir de şehrimizle kenetlendik. Tüm bunlar bir araya geldiğinde 3 puan aldık. Ama bu bizi şımartmamalı. Biz Kayserispor kulübü olarak çalışan, üretmeye devam eden bir kulübüz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kayserispor'da çıkış, Giresunspor'da düşüş devam etti
Habere Git

"Ben galibiyete bakmam"

Karaman, "Ben galibiyete bakmam, attığımız gole bakarım. Nasıl atmış, hafta içi ne yapmış... Şimdi artık Giresunspor maçı geride kaldı ve önümüzdeki maça odaklanıp, hafta içi iyi hazırlanıp en iyi şekilde dönmek istiyoruz. 2 maçı kazandığımız zaman şehir hayal kuracak, başkan ve yönetim hayal kuracak. Madem buraya kadar geldik niye devam etmiyoruz? Geri mi dönelim? Hayır, devam etmek zorundayız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler