Alanyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman'dan Vagner Love açıklaması!

27.01.2018 - 17:49 | Son Güncellenme: 27.01.2018 - 17:49

Alanyaspor Teknik Direktör Hikmet Karaman, Bursaspor’u 3-1 mağlup ettikleri maç sonrası konuştu.  Aytemiz ”Bu galibiyet bizi kandırmasın. Oyuncularımız çok istekliydi, iyi mücadele ettiler. Birlikte hareket ettiler ve rakibimizin hatalarını iyi değerlendirdik” dedi. Ayrıca Karaman’dan Vagner Love açıklaması geldi.

Alanyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın açıklamalarının videosu

 

 

“2 günlük öğretici ders yaşattı”

Karaman, ”Özellikle önceki transferlerde önemli oyuncumuz Vagner Love'un Beşiktaş’a gideceği ve bu maçta oynamayacağının belli olmaması, maç öncesi yaşadığımız öğrendiğimiz kendimiz geliştirdiğimiz, deneyim kazandığımız 2 günlük öğretici bir ders yaşattı. Ne yapacağız ne yapmalıyız. Böyle çıktık maça ve geriye düştük. Geriye düşmemize rağmen oyuncularımız mücadele ederken golü bulduk. Golü bularak içeriye girmek önemliydi. İkinci yarı zaman zaman rakibin ve bizim üstünlüğümüz oldu ama maçın genelinde de maçı hakkettiğimizi düşünüyorum” dedi.

“Yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum”

Alanyaspor olarak işin bitmediğini belirten Karaman, camia olarak bir maç kazandıklarını ve bu maçla yazı getirmediklerini söyledi. Karaman,” Çünkü biz 21 puan olduk Bursaspor ise 25 puanda. Ligdeki alt sıralara baktığımızda 9 takım bu işin içinde dolaysıyla çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. Yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Lucas Martin Villafanez’i takıma kazandırdılar. Takıma çok katkı yaptı ama bundan sonrada belli bölgelere transferlerimiz sürecek” diye konuştu.

“Galibiyet yabana atılacak bir durumda değil”

Bir gazetecinin Kasımpaşa maçıyla Bursaspor maçı arasındaki farkı sormasını üzerine cevap veren Karaman, ”Kasımpaşa maçına çok üzülüyorum. İki kere öne geçmemize rağmen, orada hamleyi yapamadık. Oyun gücümüz vardı ama hamleyi yapmış olsaydık değişebilirdi. Bir Lucas oyunda kaldığı sürece takıma çok katkı yaptı. O maç ile bu maçı karşılaştırmamak lazım. Belki 2-2'yi görebildik kırmızı kartı görmeseydik. Bugün Bursa farklı bir 11 ile başladı. Batalla Bursa için çok şey, önemli bir oyuncu ve oyun zekasıyla saha içinde 2. bir antrenör. Belki bizde de Vagner Love yoktu. Ama ben büyük bir değişiklik yapmadım. Çalışmalarımız yaptık. Ama çalışmamız, geliştirmemiz gereken çok şey var. Bu galibiyet bizi kandırmasın. Oyuncularımız çok istekliydi, iyi mücadele ettiler. Birlikte hareket ettiler. Rakibimizin hatalarını iyi değerlendirdik. İyi bir takım vardı ve karşımızda hamle gücü çok fazla olan bir takımdı. Oyuna katkı yapan giren oyuncuları da gördük. Dolasıyla galibiyet yabana atılacak bir durumda değil. Mesafe katledecek daha çok yolumuz var. Biz bu bilinçteyiz” ifadelerini kullandı.

"Vagner Love, kendisi gitmek istiyor"

Vagner Love’un gitmesiyle alakalı soruya cevap veren Karaman, ”Hasan beyle konuştuğumuzda önce takıma bakıyorsunuz, ligdeki sıraya bakıyoruz, belli oyuncu isimleri var. Şimdi 3-4 oyuncu ismi sayıp takımdaki diğer oyuncuları farklı bir profile koymak istemiyorum. Geçen senenin gol kralı olmuş, oyun içerisinde diğer 6-7 oyuncu grubu var. Takımın iyi oyuna katkı sağlayan oyuncu grupları var. Diyorsunuz ki birkaç transferle ligde iyi takım haline gelebiliriz. Takımın en önemli oyuncusunun gitmesi yani gücünüzden güç kaydedip ve omurgayı alan Vagner Love takım içerisinde. Kolay değil bunun yönetim idari tarzı var. Oyuncu gitmek istiyor. Oyuncuyla ben de konuştum. ‘Şunu diyor ben 33 yaşına geldim. Şampiyonlar liginde oynamak istiyorum. Şampiyon olmak istiyorum. Elime böyle bir fırsat geçmiş ben bu fırsatı değerlendirmek istiyorum.’ Böyle bir durumda da olaylara fazla müdahil olamıyorsunuz. Elinizdeki şartlar neyse de bir yerde ona göre hareket ediyorsunuz” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler