Hikmet Karaman'dan Adana Demirspor iddialarına yanıt!

05.07.2018 - 18:04 | Son Güncellenme: 05.07.2018 - 18:04

Adana Demirspor'da teknik direktör arayışları devam ediyor. 

Mavi lacivertli camiada gündeme gelen isim deneyimli teknik adam Hikmet Karaman oldu. Karaman, gündeme gelen Adana Demirspor iddialarına açıklık getirdi.  

Hikmet Karaman, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'VAR önemli yenilik'

Dünya Kupası'nda uygulanan VAR ile ilgiki konuşarak sözlerine başlayan Hikmet Karaman, "Dünya Kupası futbolun gelişimlerini en son görebileceğimiz turnuva. Brezilya-Belçika maçında Belçika’nın üçlü defans anlayışını, Brezilya’nın oyun kültürünü takip etmek istiyorum. Tabii ki VAR’da önemli bir yenilik ve değişiklik. Süper Lig’de VAR’ın olmasını olumlu buluyorum. Hakemlerin göremediği tartışmalı pozisyonlar oluyor. Dünya Kupası’nda pek çok hatalı penaltının önüne de geçildi. Ayrıca VAR sistemi olduğunu bilen oyuncular daha dürüst oynuyor ve kendini yerine atamıyor. Tabii ki bu sistemle ilgili tartışmalar olacaktır ama ben olumlu buluyorum" dedi.

'Adana Demirspor'la adınımızın anılması gurur verici'

Adana Demirspor iddialarını cevaplayan Karaman, "Murat Sancak ve yönetimine başarılar diliyorum. Adana Demirspor takımı önemli bir atılım yapıldı. Kuüpleri dürüst yönetecek ve vizyon katacak başkanlara ihtiyacımız var. Adımızın anılması tabii ki gurur verici. Bana Adana Demirspor’dan gelen resmi bir teklif olmadı. Hayırlısı diyelim" ifadelerini kullandı. 

Adana Demirspor taraftarına ayrı bir parantez açan deneyimli çalştırıcı sözlerini şöyle tamamladı:

"Adanaspor ile ilk sezon kümede kalıp ikinci sezon ligi önemli bir yerde bitirdim. Yani şehri tanıyorum. Herkes bir taraftan bir yerlere saldırıyor. Bizim duruşumuz, çalışmamız ve ortadaki başarımız belli. Adana Demirspor takımı Türkiye’de taraftar potansiyeli en fazla olan kulüplerden biri. Mesele bir kulübü çalıştırmak değil, o kulüpte başarılı olmak. İşler ilerlerse, sonrasına bakarız"

Senin için hazırladığımız haberler