Hikmet Karaman’dan flaş Ersun Yanal yorumu: ‘O iş beni bağlar’

16.02.2019 - 13:33 | Son Güncellenme: 16.02.2019 - 16:33

Hikmet Karaman’dan flaş Ersun Yanal yorumu: ‘O iş beni bağlar’

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman; Ersun Yanal; VAR, Göztepe maçı ve Umut Bulut hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu. 

58 yaşındaki teknik direktör Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

Karaman, Fenerbahçe maçı öncesinde seremonide selamlaşmadığı Ersun Yanal’la ilgili olarak “O konuya girmeyelim. O iş beni bağlar. Yurt içinde ve yurt dışında bu durumun örnekler çok” dedi.

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Hikmet Karaman, “Şehrimizi en güzel şekilde temsil edip ligi güzel yerde bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki 5-6 haftalık süreçte nerede olacağımızı  göreceğiz. Göztepe iyi bir takım ve iyi bir kadrosu var. Bu maçta alacağımız 3 puan önümüzdeki haftalar için iyi olacak. Ligde kolay maç yok. Bütün bunları göz önünde almak lazım. M. United'da biliyorsuz Mourinho dönemini oyuncu-teknik direktör ilişkisi açısından bu örnek çok önemli. Biz teknik ekip olarak üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Ben futbolun her alanında teknolojiyi savunuyorum. Teknolojiyi kullanmak ayrı bir yetenek. M.United - PSG maçında bir kere bile VAR'a gidilmedi. Biz o maçta VAR'a gider miydik? Oyuncular da  ‘VAR'a bak’ demedi. Ülkemizde VAR konusunda arkadaşlarımızla ayrıca sohbetler yapmak lazım. Oraya girmeyelim. o iş beni bağlar. Bu durumun yurt için ve yurt dışında da örnekleri var. Umut Bulut gol atmasın böyle oynasın yeter.” diye konuştu.

AJANSSPOR - ÖZEL

Senin için hazırladığımız haberler