Hikmet Karaman'ın Galatasaray ve Giresun maçlarından hedefi 6 puan

20.09.2021 - 20:16 | Son Güncellenme: 20.09.2021 - 20:23

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray ve Giresunspor maçları öncesi hedeflerini anlattı. İşte detaylar...

Hikmet Karaman'ın Galatasaray ve Giresun maçlarından hedefi 6 puan

AJANSSPOR-HABER

Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Hatayspor maçının artık geride kaldığını, Galatasaray ve Giresunspor maçlarına odaklanacaklarını söyledi. Kulüp tesislerindeki antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Karaman önce Hatayspor maçını değerlendirdi. 

'Kenardan gelenler bekleneni veremedi'

Tecrübeli çalıştırıcı, "İlk devre attığımız erken golden sonra rakibin oyunu riske etmesi ve temponun yüksek olması ikinci yarı fiziksel anlamda gelgitler yaşamamıza sebep oldu. Oyuna aldığımız oyuncuların katkısı biraz daha fazla olsa belki skor farklı olabilirdi. Çünkü 2 gol yedik. Normalde birkaç pozisyon var, onların gol olması gerekirken yenmeyecek golleri kalemizde gördük. Bunların olmaması lazım" diye konuştu.

'Kayserispor gelişmekte olan bir takım'

Gelişmekte olan bir takım olduklarını, sakatlık problemlerini de hallettikten sonra çok farklı bir Kayserispor'un geleceğini vurgulayan Karaman, şunları kaydetti:

"Özellikler sezon başlangıcında birçok sakatlık veren bir takımdık. Futbolcuların oynadıkları maçtan sonra tekrar 3-4 gün antrenmana çıkamamaları doktor nezaretinde çalışmaları gibi bir takım eksiklerimiz var. Bunlar maçın mağlubiyet bahanesi değil. 

'Maçtan sonra 3-4 gün idmana çıkamayanlar var'

Biz bir tek Hatayspor maçını oynamıyoruz, Hatay'dan sonra Galatasaray, Galatasaray'dan sonra Giresunspor, Giresun'dan sonra Trabzonspor maçımız var. Yani burada bir satranç var. Oyuncuları ona göre kullanmamız gerekir. Önemli oyuncularımız var. İsim vermeyeceğim şimdi ama maça etki yapan oyuncumuz yüksek tempoda oynadı mı maçtan sonra 3-4 gün antrenmana çıkamıyor."

Hikmet Karaman: 6 puan bize çok şey getirir 

Önlerindeki iki ciddi maçı mümkün olduğunca kayıpsız geçmek istediklerini ifade eden Karaman, "Hatayspor maçını bir an önce unutmamız gerekiyor. Önümüzde Galatasaray maçı var. Galatasaray ve Giresunspor, bu iki maç çok önemli. Bu iki maçta alacağımız 6 puan bize çok şey getirir. Dolayısıyla bu hedef doğrultusunda çalışmalara bugün başlıyoruz" diye konuştu.

Galatasaray mesaisi başladı

Öte yandan Kayserispor, ligin altıncı haftasında sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde teknik direktör Karaman yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. İki takım 22 Eylül Çarşamba günü Kayseri'de karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler