Hıncal Uluç: ''Beşiktaş'a başkan adayı olmanın cesaret işi olduğunu düşünmüyorum''

22.10.2019 - 23:24 | Son Güncellenme: 22.10.2019 - 20:39

Hıncal Uluç: ''Beşiktaş'a başkan adayı olmanın cesaret işi olduğunu düşünmüyorum''

Deneyimli gazeteci Hıncal Uluç, spor gündemini değerlendirdi.

A Spor'da yayınlanan 90'A programında konuşan Uluç'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Beşiktaş'a başkan adayı olmanın cesaret işi olduğunu düşünmüyorum. 'Abdullah Avcı ile devre arasına kadar devam edeceğim' demek çok akıllı bir hareket. Beşiktaş bu hafta en iyi futbollarından birini oynadı. Tabelacıları boşverin. 

Daha başarılı olacağını ümit ettiğim takım Fenerbahçe. Emre olayı… Zidane, maça iki kaburgası kırık bandajla çıksa ve Fransa dünya şampiyonu olsa, gazetelerde o adamın röntgenini görürdük. Türk basını bunun lafını etmedi. 

Emre destanları yazdılar ancak ‘Bu Emre nasıl kırık kaburga ile oynuyor’ diye merak eden bir kişi yok. İnanamıyorum. Fenerbahçe’nin doktoru kim? Gazetelerde bir resmi var mı ya da sordunuz mu Emre nasıl oynadı diye. Destan yazmak için bahane arıyorsunuz. Niye?

Denizlispor maçı gereksiz yere zor bir maç oldu Fenerbahçe için. Denizlispor da şansa bir kere geldi ve gol attı. Fenerbahçe, ilk üçteki yerini korur ve daha da yukarıya doğru gider gibi geliyor. Süper Lig'de keyifle izlediğim takımlar Alanyaspor, Trabzonspor, Malatyaspor ve Sivasspor

Biz artık dev takımlarla mücadele edecek çapta olmadığımızı gösteriyoruz son yıllarda. Galatasaray - Real Madrid maçı kimsenin umrunda değil. Galatasaray bu gece kazanırsa arabalar kuyruk yaparak, kornalar çalarak gider mi acaba? Biz futbolu öldürdük.

Galatasaray’ın önemli maçı bence Sivasspor maçıydı, Real Madrid maçı değil. Sivasspor karşısında iki ayrı Galatasaray maçı gördüm. Bir tanesi nihayet, belki de sakatlıklar sonucu oynatmak zorunda kaldığı yerlilerle oynayan ve ruh sahibi olan Galatasaray.

Senin için hazırladığımız haberler