Hıncal Uluç: ''Cüneyt Çakır'a zerre kadar saygı duymuyorum''

24.12.2019 - 21:20 | Son Güncellenme: 24.12.2019 - 21:41

Hıncal Uluç: ''Cüneyt Çakır'a zerre kadar saygı duymuyorum''

Hıncal Uluç, A Spor'da yayınlanan 90'A programında açıklamalarda bulundu.

1.5 dakikada VAR niye bekledi? O penaltıyı yaratmak için görüntüyü aradılar. 1.5 dakika beklenir mi dünyanın neresinde görüşmüş? VAR'ın karar yetkisi yok. Pozisyon için 'Gel bir bak' diyor. VAR'ın net durumlarda devreye girdiği zaman, hakemin karar yetkisi yok. Ofsayt ya da gol çizgisi gibi.

 

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi 5 Aralık günü Nihat Özdemir'in AVM'deki ofisinde başladı. Bu 11 Aralık'ta duyuluyor. Bu nasıl toplantı? Özdemir'den, Fenerbahçeden ya da Zekeriya Alp'ten açıklama yok. Erman Toroğlu'nun haberiyle duyuldu.

Zekeriya Alp benim can arkadaşım ama arkadaşım diye eleştirmeyecek miyim? İçimizdeki İrlandalı diyen Mustafa Denizli neden dedi? Düşündüğünü yazacaksın. 5 Aralık'tan bu yana Zekeriya Alp konu hakkında konuşmadı.

Cüneyt Çakır'a zerre kadar saygı duymuyorum. Eyyamcı'ya saygı duymam. Güçlünün düdüğüne saydı duymam. FIFA'da, UEFA'da maç aldığı zaman gözlemciyi düşünerek düdüğünü çalıyor ya da çalmıyor. Türkiye'de gücün nerede olduğunu çok iyi biliyor.

Ahmet Nur Çebi'ye katılmıyorum. Ne demek düdük astırmayız? Fenerbahçe, Galatasaray astırıyor. Bu isimlerin hakemlik hayatlarının Türkiye'de bitmesi lazım.

Cüneyt Çakır, Cüneyt Çakır'a yazık etmedi. Başından beri Cüneyt Çakır bu. Eyyamcı. 

Senin için hazırladığımız haberler