Hıncal Uluç: ''Ersun Yanal'a Fenerbahçe nedir anlatmak lazım''

25.12.2018 - 17:17 | Son Güncellenme: 25.12.2018 - 20:17

Hıncal Uluç: ''Ersun Yanal'a Fenerbahçe nedir anlatmak lazım''

Spor yorumcusu Hıncal Uluç, A Spor'da yayınlanan 90'A programında spor gündemini değerlendirdi.

Hıncal Uluç'un değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Haftanın olayı...'

Haftanın olayı Antalyaspor maçınının son saniyelerinde Fenerbahçeli futbolcunun zaman geçirmesi. Antalyaspor- Fenerbahçe maçı bu sene Süper Lig'de izlediğim en sıkıcı maçtı. Ersun Yanal'ı evvela bir dershane odasına alıp Fenerbahçe nedir anlatmak lazım. 10 kişilik Fenerbahçe'ye hem de Antalya'da beraberliğe oynuyorsun sonra hocayım diyorsun.

Ersun Yanal ne yapsın, bu kadro ile ne olur diyorlar. Peki Cocu’nun günahı ne? Cocu’nun elinde de aynı kadro vardı. Adamı yerin dibine soktular. Üstelik Ersun Yanal’ın elindeki isimler 17 hafta boyunca birbirine alışmış isimler.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın hocaları, bir futbolcuyu kendi düzeyinin üstüne çıkaramıyorlarsa cehenneme kadar yolları var. Küçük takımlardan bahsetmiyorum. Oyuncuyu daha iyi konuma getirmek zorundalar. Bu nedenle benim hayatım boyunca kazanamayacağım paranın 3 katını kazanıyorlar.

'Bu gemiler böyle yürümez'

Şenol Güneş ve Fatih Terim eline geçen futbolcuları öldürüyorlar. Galatasaray’da, Beşiktaş’ta olduğu gibi teknik direktör ve başkan arasında bir laf sokma yarışması var. Bu gemiler böyle yürümez. Her iki takım da kongreye gidip kendilerine güvenilip güvenilmediğini göstermeli.

Galatasaray-Sivasspor maçının galibi Cüneyt Çakır’dır. Kasımpaşa, hakemi de yenmeli. Bu Cüneyt Çakır bu defa, VAR odasında var oldu. Galatasaray’a maçı getiren VAR’dır. Bence penaltı değil. Hakemin iyisi, verdiği değil vermediği kararlar takım tutar.

Mustafa ve Fehmi’nin oyuna girişleri, Fatih Terim ve Bülent Korkmaz’ın şovlarıdır. Bu iki hoca kendi şovunu yaptı. Fatih Terim Galatasaray’ın onca eksiği varken neden gençleri oynatmadı? Feghouli, Belhanda ve Fernando kendilerine oynayan adamlar. Galatasaray, bir ruhsuz adamlar ordusu.

'Ahmet Ağaoğlu futbolun kazancı'

Trabzonspor, bir fırsat sezonunda toparlanma imkanı buldu. Toparlayan ise Ahmet Ağaoğlu. Ahmet Ağaoğlu, golf sporunun kaybı ama futbolun kazancıdır. Trabzonspor için bu yeteneklerini kullandı ve hemen etki gösterdi. Trabzonspor şimdi ikinci duruma geldi.

Fikret Orman ve Şenol Güneş arasında medya aracılığı ile laf sokmalar, bu Beşiktaş’ı bitirir. Futbolcu kime yakın olacağını bilmiyor. Konsantrasyon nasıl bozulur başka türlü? Şenol Güneş kaldığı sürece Beşiktaş’tan bir şey olmaz. Korkak adamdan büyük takıma bir şey olmaz.

Pepe’yi göndermişsin, yerinde Necip oynuyor. Yere göğe koyulamayan Medel, Kasımpaşa maçında iki gol yediriyor. Quaresma gibi tartışılmayacak bir adam ilk 11’e giremeyecek düşmüş. Takımda konsantrasyon yok ama bunlardan Şenol Güneş sorumlu değil...Kim sorumlu o zaman?

Senin için hazırladığımız haberler