Hıncal Uluç, Fikret Orman'a ateş püskürdü: Ayıptır!

10.04.2018 - 16:25 | Son Güncellenme: 10.04.2018 - 16:25

Hıncal Uluç, Fikret Orman'a ateş püskürdü: Ayıptır!

Ünlü yorumcu Hıncal Uluç, gündeme dair flaş açıklamalarda bulundu. 

Süper Ligde oynanan karşılaşmaları değerlendiren Uluç, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a ateş püskürdü. 

Hıncal Uluç, "Fikret Orman'ın yaptığı ayıptır, yüz karasıdır.  Orman, Demba Ba'yı zavallı bir konuma düşürdü" dedi. 

İşte detaylar...

Fikret Orman'ın yaptığı ayıptır!

Hıncal Uluç, A Spor'da yayınlanan 90 A programında konuştu.  Uluç'un açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

"Haftanın olayı şu ana kadar; Kanada'nın Saskatchewan bölgesinde, genç hokey oyuncularını taşıyan otobüsün bir tırla çarpışması sonucunda 14 kişi hayatını kaybetti. Bu bence haftanın olayıydı. Şu anda kararımı değiştiridim. Fikret Orman'ın yaptığı ayıptır ve yüz karasıdır. Bunun cezası da en az bir yıl boykottur"

Demba Ba'yı mahvetti!

"Fikret Orman'ın maç öncesi açıklamaları Demba Ba'yı mahveder. Deniz Yılmaz'ın yerinde Demba Ba olsaydı bugün neredeydi? Bunun cevabını bana verin! Fikret Orman aklına geleni aklına geldiği gibi söylüyor. Aziz Yıldırım gibi yapıyor... Fikret Orman dediklerim manşet olsun edasında"

Orman, Demba Ba'yı zavallı konuma bir konuma düşürdü!

"Sen, Demba Ba olarak nasıl oynayacaksın? Fikret Orman, Demba Ba'yı zavallı bir konuma düşürdü. İstediği de buydu. Bunun bahenesi yok! Süleyman Seba, Fikret Orman'ın yaptığı açıklamayı öldürseniz yapmazdı!"

Özat'a kıyafet eleştirisi

"Gençlerbirliği - Galatasaray maçının kazananı Ümit Özat'tır. Tek eleştirim; Özat'ın giyimi. O kıyafetle maça çıkılmaz. Ya takımının eşofmanı giyin ya da takım elbise giyin. Takım elbise de olmasa olur, efendiler gibi giyin"

Rodrigues'e sert sözler...

"Fatih Terim kısmını da anlatacağım. Ben bu kadar ruhsuz bir Rodrigues görmedim. Galatasaray'da kimse geriye gelmedi. 'Bir gol olacaksa bu golü de Gençlerbirliği atar' dedik. Mariano'nun yaptığı ortaların bir tanesine kafa vurdu Galatasaraylı futbolcular. Fatih Terim, "Havadan değil yerden oynayalım" demedi. 

"Ümit Özat, diğer rakiplerinin karşısına mutlak galibiyetle çıktı. Sen bir futbol oynarsın kazanırsın ya da kaybedersin. Kasımpaşa'ya karşı 10 kişi hücum yapamazsın"

"Galatasaray'ın bundan sonraki maçlarını kazanacağını düşünüyorum. Fatih Terim kendine gelecektir"

"Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda 3 önemli rakibi var. Şansı düşük"

Senin için hazırladığımız haberler