Hıncal Uluç: ''Şenol Güneş’in de yüreği Fatih Terim’den zengin değil''

04.12.2018 - 22:24 | Son Güncellenme: 05.12.2018 - 01:24

Hıncal Uluç: ''Şenol Güneş’in de yüreği Fatih Terim’den zengin değil''

Hıncal Uluç, A Spor'da yayınlanan 90A programında spor gündemini değerlendirdi.

Çarpıcı ifadeler kullanan Hıncal Uluç'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Haftanın olayı VAR sisteminin yanlış kullanılmasıdır'

Haftanın olayı VAR sisteminin fevkalade yanlış kullanılmasıdır. Bütün gazeteler orta hakemden bahsediyor. Penaltıda hatalı olan VAR hakemi. Kural ihlalini görmesi gerekirdi. Hakem bir daha senin gördüğünü mü görecek? O zaman ofsaytlarda da hakemi çağırsın baksın. Penaltı pozisyonunda kuralı ihlal eden dört Fenerbahçeli futbolcu var.

Kayserispor mutlak 3 puan alması gereken bir maçta Trabzonspor ile oynadı. Trabzonspor’un çok iyi bir futbol oynadığı yok. Kayserispor’un en yetenekli oyuncusu Deniz Türüç, yanından bir oyuncu geçerken bile kendini yere bırakıyor. Hakem bunlara sesini çıkarmıyor. 20 saniye bir, biri kendini yere atarsa o oyun nasıl oynanacak?

'Bahane bulmakta üstümüze yok'

Fatih Terim çok kibarlaşmış. ‘Bu seneyi bitirelim de, seneye bakarız’ desin. Bahane bulmakta üstümüze yok. Milli takımlarımızda da, kulüp takımlarımızda da böyle. Bu takımı kim kurdu? Mustafa Cengiz’in Fatih Terim’den habersiz kulağını kaşıyabileceğini düşünüyor musunuz? Geçiniz. Galatasaray futbol oynamıyor ve oynamaya niyeti de yok.

Şenol Güneş, Galatasaray’ın farkına varsa maç  olurdu. Şenol Güneş’in de yüreği Fatih Terim’den zengin değil. Galatasaray ilk şutunu 55. dakikada attı. Böyle bir Galatasaray’a karşı Güven’i çıkarıp Atiba’yı alıyor. Takıma ‘Skoru koruyun’ mesajı veriyor. Şenol Güneş ve Fatih Terim, kim puan kaybetsin yarışı yaptılar.

Fatih Terim bu Eren’den daha neyi ümit ediyor? Transfer yapılana kadar Galatasaray 8-9 kişi mi oynayacak? Ne oldu Fatih Terim’e? Fatih Terim değil mi Milan’a giden ve herkesin alkışladığı teknik direktör?

'Mustafa Denizli, ikinci yarıda Fenerbahçe gol atsın diye çırpındı

Ya Kasımpaşa’da futbol kurallarını bilen bir futbolcu yok, ya da Mustafa Denizli iki puana dünden razı. Mustafa Denizli’nin böyle düşünmeye hakkı yok. Mustafa Denizli, ikinci yarıda Fenerbahçe gol atsın diye çırpındı.Dönen topların hepsi Fenerbahçe’ye gitti. Kasımpaşa topu sadece uzağa attı. Böyle futbolu kapanmak için 3-4 dakika oynar denersin.

‘Marka değeri’ diye kıyametler kopuyor. Bir ligin marka değeri gerçekten çok önemli. Liglerin neredeyse tüm gelir kaynağı televizyonlardan. Türkiye’de futbol oynama değil, oynatmama düzeni hakim. Başakşehir’den Rizespor’a kadar tüm takımlar böyle. Bizde futbolcular teknik direktörleri tarafından oynatmama üzerine yönlendiriliyorlar ve sahada oyunu engelliyorlar.

Ofsaytta hakeme söz hakkı tanımayan VAR, penaltı pozisyonunda VAR’a neden söz hakkı tanıyor? Ofsayt olduğu zaman orta hakem VAR hakemine sormuyor.

Başakşehir çok kötü oynuyor. Ben haftalardır Başakşehir'in maçlarını seyrederken zevk almıyorum.

Senin için hazırladığımız haberler