Hıncal Uluç'tan flaş Abdullah Avcı sözleri: Bu aleni yanlışları aklım almıyor!

17.04.2018 - 16:24 | Son Güncellenme: 17.04.2018 - 16:24

Hıncal Uluç'tan flaş Abdullah Avcı sözleri: Bu aleni yanlışları aklım almıyor!

Ünlü yorumcu Hıncal Uluç, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında konuşan Uluç, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir takımları hakkında gündem yaratacak ifadeler kullandı. 

İşte detaylar...

'Dönen dümenleri artık herkes biliyor'

Haftanın olaylarını değerlendirerek konuşmasına başlayan Hıncal Uluç, "Hakemler felaket çünkü MHK yok! Yusuf Namoğlu'na sesleniyorum. Bana artık futbol ve basketbol zevk vermiyor! Basketbolumuzda Milli olacak 3  oyuncumuz yok! Ülkede güzel futbol için yatırım yapılıyor ama nasıl yatırım? Dönen dümenleri artık herkes biliyor! Atilla Türker kardeşimiz yazdı! Futbolculara tonla para veriyoruz! Bu birilerinin işine çok iyi geliyor! Kimsenin umrunda değil! Göztepe taraftarına helal olsun! Takımları yenilse de yense de her hafta maça gidiyorlar!" dedi. 

'Feghouli ve Belhanda Galatasaray çapında futbolcular değil'

Galatasaray - Başakşehir maçı hakkında düşüncelerini ifade eden Uluç, "Ben olsam Selçuk İnan'la maça çıkardım. Maicon'un yedek başlaması yerinde karardı. Maicon çok ağır! Adebayor gibi hızlı futbolcunun markajında Maicon'un oynaması söz konusu bile olamazdı. Ben bir değişiklik daha yapardım; Feghouli'yi oynatmazdım. Feghouli yerine Sinan ya da Yasin'i oynatırdım. Feghouli ve Belhanda Galatasaray çapında futbolcular değil...

'Abdullah Avcı'nın böyle aleni yanlışlar yapmasını aklım almıyor'

Fatih Terim, beklediğim gibi Gençlerbirliği karşılaşmasının dersini almıştı. Bu Fatih Terim, şampiyonluk yolundaki Fatih Terim'dir. Bu galibiyette Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın büyük yanlışları vardı. Emre ve Arda'yla başlıyorsa Başakşehir takım olarak amacı nedir? Amaç; galibiyet dersiniz. Emre ve Arda'yı taktik faullerle oynatırmamak nedir? Galatasaray gol atınca Başakşehir gol atmak için plan değiştirdi. Bu bölümde Arda ve Emre dışarı çıktı. Abdullah Avcı gibi bir teknik adamın böyle aleni yanlışlar yapmasını aklım almıyor. Gördüğüm en kötü Başakşehir'di. 

'İlk yarıda Galatasaray'ın kalecisi olabilirdim'

Ben ilk yarıda Galatasaray'ın kalecisi olabilirdim. Çünkü ilk yarıda Muslera'ya top gelmedi!  Fatih Terim'in kadro seçimi ve ikinci yarıdaki müdahaleleri son derece doğruydu" diye konuştu.

Arda Turan hakkında flaş açıklama!

Arda Turan konusuna ayrı parantez açan duayen gazeteci, "Ben Galatasaray'da iki şeye çok kızıyorum. Birincisi kongre... O kongrede olmamak için üyelikten istifa ettim. İkincisi ise; Galatasaray tribünleri... Galatasaray tribünleri beni kızdırıyor. Arda Turan'a küfür edenlere soruyorum. Arda Turan, küfürleri hak edecek ne yaptı? Bana mektup yazsınlar. Emre'ye belki diyorum. Emre ve Hakan Şükür, Inter'e habersiz imza attılar. Galatasaray bu iki futbolcudan para kazanamadı! Arda Turan, Galatasaray'dan son ana kadar haber bekledi. Fakat; Arda'yı Galatasaray istemedi! Bu tribünlerde Arda için bir haftadır hazırlık yapan ve bana utanç veren adamlar bana mektup yazın! Hain kim anlayalım! Galatasaraylı olmaktan utanıyorum! Siz oraya kendinizi tatmin etmek için gidiyorsunuz!" ifadelerini kullandı. 

Güntekin Onay'a sert sözler!

Sivasspor - Fenerbahçe maçı hakkında da konuşan Hıncal Uluç, Güntekin Onay'a da mesaj gönderdi: "Biz yorumcular olarak Fenerbahçe'nin zaaflarını biliyoruz. Samet Aybaba taktik anlayışında yanlış yaptı! Yayıncı kuruluşta Güntekin Onay,  bize laf söyledi! 'Bu pozisyonları göstermeye gerek yok!' dedi. beINSPORTS'a inanmıyorum, Digiturk'e de inanmıyordum. Fenerbahçe'nin aleyhine olan pozisyonları göstermiyorsunuz, lehine olanları gösteriyorsunuz. İtiraf ediyorum! Beni komplekse düşürdünüz. Sevgili Güntekin, sen orada yenisin! Erman Toroğlu'nu neden kovdunuz? Önce onu bir düşün, oraya bize laf sokuşturmaya gelmedin"

'Aykut Kocaman'ın en iyi yaptığı iş; algı operasyonu!'

Aykut Kocaman hakkında sert ifadeler kullanan Uluç, "Aykut Kocaman'ın en iyi yaptığı iş; algı operasyonu! Kocaman, 'Ben algı operasyonu yapmıyorum' derken bile algı yapıyor! Çünkü başka bir gücü yok! Aykut Kocaman, bu konuşmaları bilerek yapıyor. Kimse de bunu konuşmuyor!" şeklinde konuştu.

AJANSSPOR- 

Senin için hazırladığımız haberler