Hıncal Uluç'tan flaş açıklama: İstanbul Başsavcılığı göreve!

06.02.2018 - 17:24 | Son Güncellenme: 06.02.2018 - 17:24

Hıncal Uluç'tan flaş açıklama: İstanbul Başsavcılığı göreve!

Gazeteci - Yazar Hıncal Uluç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Uluç, Fenerbahçe yönetimi ve Aykut Kocaman'ın 'TFF ve Merkez Hakem Kurulu'nun içerisinde FETÖ'cüler var' ifadesinin ardından; İstanbul Başsavcılığı'nı göreve davet etti. 

Hıncal Uluç, A Spor'da yayınlanan 90 A programında haftanın değerlendirmesini yaptı. 

Uluç'un sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

Fenerbahçe'ye karşı yapılan hatalar organizasyon

Her hakem hata yapabilir. Dünya genelinde hakemler %40 hata yapabilir. Beşiktaş'a karşı yapılan hakem hataları yanlış karar, Fenerbahçe'ye karşı yapılan hatalar organizasyon.

Basın bu işin içinde. Neden mi?

Aykut Kocaman ve Fenerbahçe yönetim kurulu suç duyurusunda bulundular. 'Merkez Hakem Kurulu ve TFF'de FETÖ'cüler var' dediler.

Ortada bir iddia var: Bunlar FETÖ'cü...

Böyle bir ortamda; 'Merkez Hakem Kurulu ve TFF'de FETÖ'cüler var' dediler. İstanbul Başsavcım bu bir suç duyurusudur. Aykut Kocaman ve Fenerbahçe yönetim kurulunun 'TFF ve Merkez Hakem Kurulu'nun içerisinde FETÖ'cüler var' ifadesi gazetelerin manşetinde yer aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe yönetimini ve Aykut Kocaman'ı çağırmalı ve sormalı. Ortada bir iddia var: Bunlar FETÖ'cü ve bu yüzden bunlar Fenerbahçe'ye karşı. Günlerden beri bu manşetler var. Kimsenin kılı kıpırdamıyor. Benim gazetemin yarın manşeti bu.

Basın mensuplarının büyük bir kısmı; Aziz Bey'den izinsiz yazı yazamazlar.

Galatasaray'da mağlubiyetin sorumlusu Terim'dir

Beşiktaş güzel futbol oynamıyor. Galatasaray'da mağlubiyetin sorumlusu Fatih Terim'dir. Oyuna müdahalesinde çok geç kaldı. Bunu ben söylemiyorum.  'Elimde olsa 5 oyuncu olsa değiştirirdim' diyen Fatih Terim dakika 60'a kadar oyuncu değiştirmedi. Çok bekledi.

Fatih Terim benim aile dostumdur, sevdiğim yerli hocaların başında gelir. 

Fatih Altaylı: "Fatih Terim'i tanımasam maçı sattı diyeceğim" dedi. Altaylı benden de çokTerim'i sever. 

Sivasspor tarihinin en korkak hocası Samet Aybaba

Galatasaray'ın orta sahası bu değil. Sivasspor tarihinin en korkak hocası Samet Aybaba orada. 5 gol atacağı maçı, 1 farkla kazandı.  Futbolda ve hayatta en kötü şey; yaptığın kötü bir şeyin iyi olduğuna inanmaktır. 

Şenol Güneş korkusundan Vagner Love 5 dakika bile oynatmadı. Çünkü Türkiye Kupası'nda yara almaktan korkuyor.  Medel, Beşiktaş'ı kurtaracak klasta bir adam mı?

Senin için hazırladığımız haberler