Hıncal Uluç'tan flaş sözler: 'Güneş'ten ve Orman'dan kurtulmak istiyorlar'

12.03.2019 - 20:12 | Son Güncellenme: 12.03.2019 - 23:12

Hıncal Uluç'tan flaş sözler: 'Güneş'ten ve Orman'dan kurtulmak istiyorlar'

Spor yorumcusu Hıncal Uluç, A Spor'da yayınlanan 90'A programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Uluç, Süper Lig'de oynanan 25. hafta karşılaşmaları hakkında yorum yaptı.

Hıncal Uluç; Başakşehir, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor hakkında konuştu. 

Uluç, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş için de çarpıcı yorumlar yaptı.

İşte Hıncal Uluç'un açıklamalarından öne çıkanlar:

'Beşiktaşlılar hem Güneş'ten hem de Orman'dan kurtulmak istiyor'

Çok önemli Beşiktaşlılar arkadaşım hem Şenol Güneş'ten hem de Fikret Orman'dan kurtulmak istiyorlar. Haftanın olayı bence biz gazeteciler eleştirmeyi hiç sevmiyoruz. Çünkü eleştirince kötü insan oluyoruz. Galatasaray maçında tabela yorumculuğu yapıldı. Galatasaray'ın yıldız tablosunda ortalaması 7.5 puandı, Antalyaspor'da ise 1 oyuncu 5, diğerleri 3 ya da 4 puandı. Antalyaspor, Galatasaray'ı yine aynı skorla yenebilirdi. 

'Bülent Korkmaz'ı anlından öpüyorum'

Galatasaray tam bir talih maçı oynamış, Antalyaspor oynayabileceği en iyi oyunu oynamış. Bülent Korkmaz seni anlından öpüyorum. Televizyon başında beklediğim 2 saate değdi. Galatasaray'da maçı alan Fatih Terim'in değişiklikleri değil, Antalyaspor'un 2 tane direkten dönen topudur. Fatih Terim hücum takımı ortaya çıkarttı. Sonrasında Emra Akbaba-Donk değişikliği oldu, suçlu Emre Akbaba oldu. Galatasaray'ın Donk'la başlaması lazımdı. Digane şu anda Galatasaray'ın en çok ihtiyacı olan futbolcu. Diagne'nin gol atması güzel oldu. Ben maçtan önce Emre Akbaba'nın maçı olacağını düşündüm.

Başakşehi-Fenerbahçe yorumu

Robinho'nun Abdullah Avcı'nın sisteminde oynayacağı pozisyon Mossoro'nun yeridir. Başakşehir'in maçı olsun diye dua eden ben sıkıntıdan patlıyorum. Bu hafta Abdullah Avcı korkak oyun oynattı, bunun sebebi de  Epureanu'nun olmamasıydı. Epureanu'yu keşke Türk olsaydı milli takımda oynatabilseydik. Emre yaşına rağmen olağanüstü oynuyor. Serdar sakatlanıp, Attamah oyuna girince Başakşehir iyice tedbirli oynadı.

Ersun Yanal'a ağır eleştiri

Ersun Yanal, sen küme düşüyorsun seni 1 puan mı kurtaracak? Valbuane'yla neden başlamadın? Valbuena'yla madem oyuna başlamadın, Attamah girince hemen oyuna Valbuena'yı alacaksın! O zaman Valbuena'yı Frey ile oynatacaksın! Soldado'nun seyrettiği tüm kafa toplarını Frey aldı. Ersun Yanal, Başakşehir'e bu maçı gönüllü vermek istese, Fenerbahçe'nin küme düşme korkusu olmasa bu maçta bir şey olduğunu düşüneceğim. Milli takımda görev almış bir hoca bu hataları yapar mı? Kayserispor, Başakşehir maçında hücum oynayacaktır. 

'Bu ülkede her şey danışıklı dövüş'

Aykut Kocaman'lı Konyaspor'dan hiçbir şey olmaz. Erzurumspor'da Galatasaray beraberliğinin ardından Mehmet Özdilek'le yollar ayrıldı. Mehmet Özdilek mi yolları ayırdı? Özdilek, 'Şenol Güneş, Beşiktaş'tan gitsin, ben Beşiktaş'a geleyim' dedi mi? Ben, 'iki takımı çalıştırmam' diyen adam bana arada maç vermeyeceksiniz demez mi? Bu ülkede her şey danışıklı dövüş... Sabah Şenol Güneş'le anlaşılıyor, öğleden sonra TFF Başkanı Yıldırım Demirören istifa ediyor. Bütün her şey Şenol Güneş'in etrafında dönüyor. Çünkü Şenol Güneş, tüm Türkiye'ye yalan söyledi. Şenol Güneş, kendisine topal ördek dediğim için hakaret ettiğimi düşünüyor. Topal ördek hakaret değil, bir söylemdir. 

Senin için hazırladığımız haberler