Hıncal Uluç'tan gündem yaratacak sözler: 'Galatasaray'da ara transferde çok önemli...'

25.12.2017 - 19:24 | Son Güncellenme: 25.12.2017 - 19:24

 Hıncal Uluç'tan gündem yaratacak sözler: 'Galatasaray'da ara transferde çok önemli...'

A Spor yorumcusu Hıncal Uluç, futbol gündemini değerlendirdi.

"Fatih Terim Galatasaray için geldi arkadaşlar. Onun için alacağı para 1905 Türk lirası. Tabii yerseniz? 500 bin euro alacak şampiyon olunursa. Başka gelirler de var alacağı."

Sosa'nın 3 puana yaklaştıran frikiği

"Haftanın olayı Sosa'nın son dakikada attığı frikik. Böylesine ilk defa görüyorum. 'Topun canı var.' söyleminin görüntüsü. Top girmek istemiyor."

Hıncal Uluç'tan Quaresma ve Şenol Güneş yorumu

"Maçtan çıkarıldığı esnada Quaresma ve Şenol (Güneş) birbirine sert baktılar ya da bakmadılar bile."

Hıncal Uluç'tan Fatih Terim ve Dursun Özbek yorumu

"Fatih Terim, maçtan sonra 'Ben iki günde ne yapabilirim?' dedi ama yaptığı konuşmalarda Galatasaray'ın bugünü, dünü ve yarını ile ilgili açıklamalar yaptı. Göztepe maçında etkisi yok muydu? Vardı. Sahaya çıkardığı takım Tudor'un kadrosu gibiydi ama Rodrigues'i oynatması vardı. İlk defa hızlı hücuma çıkması Fatih Terim farklıydı. Tudor zamanında ağır aksak ve esneyerek izlenen maçlar oynanıyordu. Hızlı çıkışlar bence asıl farkı yarattı. Taraftar zaten muazzam olmaya hazır. Dursun Özbek oraya, 'Başka Galatasaray yok, kenetlenin'! pankartı astırmış. Bir Galatasaray stadyumunda bu pankartı ilk defa gördüm. Galatasaray taraftarına bunu demek çok ayıp. Dursun'dan (Özbek) ama her şey olur. Orada kalmak için her şeyi yapan bir adam."

 

Fatih Terim, 'Çocuklar çok istekli oynadılar.' dedi. Demek ki futbolcuların önemli bir çoğunluğu Galatasaray'ın kazanmasını istemediler. Erman Toroğlu da söyledi ve ben de altına imzamı atıyorum. Ben bu kadar hızlı oynayan bir takım görmedim. 'Fatih Terim bunları uyandırdı.' çok iyimser bir ifade. Fatih Terim, hoca gönderecek güçte bir kadro aldı. Bu kadro Erman'ın dediği; benim de katıldığım gibi istemediği oyunculardan kuruluysa, ara transferde çok önemli değişimler yapacaktır."

 

"Beşiktaş yönetimi Cenk'i satmak ve Arda'yı..."

"Beşiktaş yönetimi Cenk'i satmak ve Arda'yı almak niyetinde olsaydı, ikisi hakkında da olumsuz konuşurdu. Fiyatları kendi lehlerine çevirmek için."

"Beşiktaş, Sivas maçında ilk yarının en golcü maçını oynadı..."

"Beşiktaş, Sivas maçında ilk yarının en golcü maçını oynadı. Ben böyle bir şey hayatımda görmedim. Ancak gol olmadı. Olmayınca olmuyor abi yapacak bir şey yok. Tamam Şenol Güneş'i eleştirelim, değişiklikleri eleştirelim ama bunları konuşmak lazım."

"Quaresma - Şenol Güneş olayı haftanın olayıdır..."

"Quaresma - Şenol Güneş olayı haftanın olayıdır. Gelecekte de yansımalarını göreceğiz. Şenol Güneş sonra da dedi ki ben Messi'yi de oynatmam. Böyle bir sallama böyle bir saçmalama olmaz.

"Şenol Güneş'in Quaresma'yı sevmediğini herkes biliyor.."

"Şenol Güneş'in Quaresma'yı sevmediğini herkes biliyor. Beşiktaş da Quaresma'yı ne göndermeyi biliyor ne de yönetmeyi. Bu durumda ya yönetim aciz ya Şenol Güneş. Beşiktaş'ta ilk devre oyuncular arasında çok kavga olayı oldu. Şenol Güneş büyük oyuncuları yönetemiyor."

Ajansspor'da günün öne çıkan haberleri şu şekilde:

Oynatma da görelim 1 hafta daha kalabiliyor musun. Zaten onun için önce Barcelona takımını yönetebilecek seviyeye gelmen lazım."

Senin için hazırladığımız haberler