Hıncal Uluç'tan Yıldırım Demirören'e sert eleştiri!

15.05.2018 - 17:58 | Son Güncellenme: 15.05.2018 - 17:58

Hıncal Uluç'tan Yıldırım Demirören'e sert eleştiri!

Ünlü yorumcu  Hıncal Uluç, A Spor'da yayınlanan 90A programında konuştu. 

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Uluç, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehi'le ilgili önemli ifadeler kullandı. İşte detaylar...

"Haftanın olayı bana göre Melih Gökçek’in Ankara halkının paralarıyla kurduğu sahte Ankaraspor’u(Osmanlıspor) yüceltmek için, bilerek küme düşürdüğü Ankaragücü’nün Süper Lig’e yükseldiği sene Osmanlıspor’un küme düşmesi. Bu sene Türk futbolunu Yıldırım Demirören federasyonunun tüm çabalarına rağmen ilahi adalet yönetiyor"

"Gençlerbirliği’nin düşüşü İlhan Cavcav ile başlamıştır. 30 yılda kaç tane antrenör değiştirdi, Türkiye’nin teknik direktör değiştirme rekoru onda. Kaç tane tesis kur, kasanda paran olsun, geleceğini sağlama alma.. İlhan Cavcav bu kulüpte her şeyi sağladı fakat istikrarı sağlayamadı. İlhan Cavcav Ankara’da şampiyonluğa oynayacak bir kulüp oluşturabilirdi"

"Sporda başarı istikrar demektir. Alex Ferguson kaç sene antrenörlük yaptı. Gençlerbirliği’nde sürekli antrenör değişince hoca maçları kendine oynatıyor. Gençlerbirliği’nin kaç maçı izleniyor? Ama Gençlerbirliği’nin Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynadığı maçlar izleniyor, yani hocalar kendini göstermek için bu maçlara odaklanıyorlar. Galatasaray’ı yenmek 3 puan getirir, rakibini yenmek ise 6 puan"

"Başakşehir Arda’yı almak ile doğru bir iş yapmıştır. Türk futbolunun kazandırdığı ender bir yeteneği kazanmak gerekir. Belediye ve devlet yardımıyla kurulan bir takımın Arda’yı sahiplenmesi kadar doğal bir şey yok. Barcelona’da ilk 11’e girebilecek başka kimi yetiştirdik? Herkesin hataları olabilir. Türk futbolunda ben dahil gazeteci, yönetici, futbolcu ben günahsızım diyemez"

"Şu anda Arda olayı tahkim kurulundayken Türkiye’de tahkim kuruluna baskı kuran yazılar yazılıyor. Arda’nın lehine yazılan her yoruma karşı aleyhinde 10 yorum koyarım ortaya. Önce vicdanınızı dinleyeceksiniz. Kime 16 maç ceza verildi? Hakemi iten tek adam Arda’mı? Emre Belözoğlu’nun neler yaptığını hatırlamıyor musunuz? Hakeme küfür edenleri de gördük. Hangisine ceza verildi bunların. Arda’nın 16 maç cezasına asgariden verdik demek kurulan en büyük tezgahtır"

"Arda Turan hem milli takımdan suçlu, hem de gazeteciye saldırmasından dolayı suçlu. Türkiye futbol federasyonlarının verdiği hiçbir karara inanmıyorum ve güvenmiyorum. Her işlerini hesaplayarak yapıyorlar. Yıldırım Demirören’den Türkiye kurtulmadıkça spor bile konuşulmaz"

"Arda Turan’ı Acun Ilıcalı mahvetti. Arda’yı özel uçaklarla taşıdı. Arda Turan Madrid’de İstanbul’da gibi yaşadı. Türkiye’den gelenlerle birlikte yaşadı. Oyun konsollarıyla yaptıkları partileri bilmeyen yok. Önümüzde bir Torino’lu Şaban örneği varken bir de Madrid’li Şaban örneği yarattık"

"Yıldırım Demirören federasyonu, bu medya ve hakemlerle Galatasaray benim şampiyonluk adayım değil. Bunlar bir koalisyon, bu koalisyon Galatasaray’ı şampiyon yapmaz"

Hıncal Uluç'tan gündemi sarsacak Osmanlıspor yorumu geldi. İşte o video:

Senin için hazırladığımız haberler