Hırvatistan-Fas Dünya Kupası üçüncülük maçını Abdulrahman Al-Jassim yönetecek

Orhan Gülek
15.12.2022 - 23:05 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 23:24

Dünya Kupası yarı final mücadelesinde elenerek üçüncülük maçı oynayacak Hırvatistan ile Fas karşılaşmasını Abdulrahman Al-Jassim yönetecek. İşte detaylar

Hırvatistan-Fas Dünya Kupası üçüncülük maçını Abdulrahman Al-Jassim yönetecek

AJANSSPOR - HABER

Hırvatistan - Fas 2022 Dünya Kupası 3.'lük maçı için artık geri sayım başlamış durumda. Modric ile Ziyech'in düellosuna sahne olacak mücadenin hakemi açıklandı.

Abdulrahman Al-Jassim, Hırvatistan-Fas maçında

Modric’li Hırvatistan ve turnuvanın favorilerini mağlup ederek yarı finale yükselen Fas üçüncülük için mücadele verecek. Heyecan dolu mücadeleyi Katar'lı Abdulrahman Al-Jassim yönetecek.

Al-Jassim, daha önce ABD ile Galler grup maçını yönetmişti.

Abdulrahman Al-Jassim'in yardımcıları ise Taleb Salem Al Marri ile Saoud Ahmed Al Maqaleh olacak. 

Karşılaşmanın 4. hakemi ise Brezilyalı Raphael Claus görevlendirildi.

Hırvatistan, final oynamıştı

2018 yılında oynanan Dünya Kupası final mücadelesinde Fransa’ya kaybederek ikinci olan Hırvatistan bu kez üçüncü olmak için sahaya çıkacak.

Fas, ilk kez üçüncülük maçında

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda herkesin sempatisini kazanan ve ilk kez üçüncülük maçına çıkacak Fas ise en azından üçüncü olarak evine dönmenin hesaplarını yapıyor.

Hırvatistan-Fas Dünya Kupası üçüncülük maçı ne zaman, saat kaçta?

Dünya Kupası üçüncülük mücadelesinde Hırvatistan ve Fas karşı karşıya gelecek. Üçüncülük maçı 17 Aralık Cumartesi günü saat 18.00’da başlayacak.

Hırvatistan-Fas Dünya Kupası üçüncülük maçı hangi kanalda?

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası üçüncülük mücadelesi olan Hırvatistan - Fas maçı TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Gözler Katar 2022 Dünya Kupası finaline çevrildi

Öte yandan Katar Dünya Kupası, sürpriz sonuçlara ev sahipliği yaptı. Turnuvanın favori takımlarından Almanya, Belçika, Uruguay, İspanya, Brezilya gibi ülkeler ise turnuva dışında kaldı. 18 Aralık Pazar günü Arjantin ve Fransa Dünya Kupası şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek. Dünya Kupası mücadelesi saat 18.00’da başlayacak. TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler