Hırvatistan maçı öncesi İrfan Can Kahveci'den Livakovic'e "Biraz yavaş ol"

Burak Alaca
11.10.2023 - 19:13 | Son Güncellenme: 11.10.2023 - 19:25

A Milli Takımımızın EURO 2024 Elemeleri'nde oynayacağı Hırvatistan maçı öncesi İrfan Can Kahveci önemli açıklamalarda bulundu.

Hırvatistan maçı öncesi İrfan Can Kahveci'den Livakovic'e "Biraz yavaş ol"

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımımızın, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Hırvatistan ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi takımın yıldızlarından İrfan Can Kahveci önemli açıklamalarda bulundu.

Livakovic'e "Biraz yavaş ol!"

Maç öncesi Hırvat Milli Takımı'nın kalesini koruyan Fenerbahçe'den takım arkadaşı Dominik Livakovic ile konuştuğunu belirten İrfan Can Kahveci "Gruptaki en önemli maçlarımızdan biri olacak. Ermenistan maçında şanssız bir puan kaybı yaşadık. Livakovic ile İstanbul'da görüştüm. 'Biraz yavaş ol' dedim. O da 'bari berabere bitsin' dedi." ifadelerini kullandı.

"Her turnuvada olmak istiyoruz"

Milli takımın yeni hocası Vincenzo Montella ile ortak paydada buluştuklarını belirten Kahveci "Montella bizden ne istediğini net bir şekilde gösterdi. İnşallah yarın onun istediklerini sahaya yansıtabiliriz. İtalya ile ortaklığımız güzel bir ortaklık. Hocamız da İtalyan bir hoca... Biz her turnuvada olmak istiyoruz. Umarım Almanya'da da oluruz." dedi.

İlgini Çekebilir
Livakovic: "Modric, Fenerbahçe'nin iyi bir seçenek olduğunu söyledi"
Habere Git

İsmail Kartal ile kendini buldu

Bu sezon İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de formunun zirvesine çıkan 28 yaşındaki orta saha Sarı-Lacivertli forma ile 15 maça çıkarken; 7 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler