Hırvatistan'da bir ilk! Dinamo Zagreb Fan Token çıkartıyor

Orhan Gülek
02.08.2021 - 14:01 | Son Güncellenme: 02.08.2021 - 14:05

Hırvatistan futbolunun güçlü temsilcilerinden Dinamo Zagreb, ülkede Fan Token başlatan ilk spor kulübü oluyor. İşte detaylar...

Hırvatistan'da bir ilk! Dinamo Zagreb Fan Token çıkartıyor

AJANSSPOR - HABER

32 ulusal lig şampiyonluğu, 23 ulusal Kupa, 6 Süper Kupa şampiyonluğu ve bugünkü 1 Fuar Şehirleri Kupası şampiyonluğu (UEFA Avrupa Ligi'nin eski ismi) ile Hırvatistan'ın en başarılı futbol kulübü olan Dinamo Zagreb, küresel blok zinciri sağlayıcısı Chiliz ile iş ortaklığı kurarak, Socios uygulamasında bir $DZG Fan Token başlatacağını duyurdu. Dinamo Zagrep, Hırvatistan’da bir Fan Token başlatan ilk spor kulübü olacak.

GNK Dinamo Zagreb Yönetim Kurulu üyesi Amra Peternel konu hakkında şunları söyledi:

"Taraftarlar Dinamo Zagreb Fan Token'ı satın alma fırsatına sahip olacak"

“Taraftarların kulüp ile kişisel ve ayrıcalıklı bir bağ kurmalarını sağlayacak olan Socios ile dijital bir ortaklık imzalamaya karar veren bu bölgedeki ilk futbol kulübü olmaktan son derece gururlu ve mutluyuz. Dinamo, özellikle dijital dünyadaki tüm trendleri uzun yıllardır takip ediyor ve tüm yeniliklere her zaman iyimserlik ve heyecanla yaklaşıyoruz. Socios Barcelona, Juventus, PSG, Milan, Manchester City gibi büyük kulüpler tarafından halihazırda kullanılan, dünya çapında popüler bir platform. Ayrıca, bu seçkin grubun bir parçası olmaktan ve önde gelen bir iş ortağı olan Socios ile çalışmaya başlamaktan kesinlikle onur duymaktayız. Taraftarlar Dinamo Zagreb Fan Token'ı satın alma fırsatına sahip olacak ve bu onların özel hikayeler hakkında fikir edinmelerine, maçlar, oyuncular ve genel olarak içerik oluşturma ile ilgili oylamalarda oy kullanma ve etkileşim fırsatlarına sahip olmalarını sağlayacak. Belirli avantajlara erişimlerinin yanı sıra bazı özel anları deneyimleme fırsatına sahip olacaklar."

Socios'ta Dinamo Zagrep Fan Token sahipleri için her sezon bir dizi önemli, interaktif ve eğlenceli oylama ile kulübe etki etme şansı da dahil olmak üzere etkileşim fırsatları mevcut olacak. $DZG Fan Token sahipleri ayrıca kulüple ilgili özel içeriklere erişebilecek, becerilerini test edebilecek ve kulüple ilgili oyunlarda, yarışmalarda ve testlerde diğer taraftarlara karşı yarışabilecek.  Gerçek hayat deneyimleri ve dijital VIP ödüller, deneyimleri kazanma şansına sahip olmak için küresel liderlik tablolarında yer almaya çalışacak.

Fan Token'de dev kulüpler bulunuyor

Socios ile Fan Token için ortaklık kuranlar arasında Avrupa futbol devleri FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, AC Milan, Atletico Madrid, Manchester City, Inter Milan, Arsenal ve Arjantin ve Portekiz ulusal futbol futbol takımlarının yanı sıra F1, e-spor ve kriketten bir dizi önde gelen takım dahil olmak üzere 45'ten fazla büyük spor organizasyonu bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler